• xhibit

Mam tydle hydry uz z dost velkou vuli pacek,chtel bych tam dat packy jine,ty original jsou jen plastove :( ,prohledal jsem uz vsemozne eshopy a nasel jen samostatne prodavane packy na shimano.. to asi nepujde zkombinovat,co? nemate tip na nejaky shop kde budou k sehnani?

0 0
    • Pá-dlista1  

Si myslim, ze se to nevyplati. Imho bych si nechal vyrobit nebo koupil novy cep.

0 0
      • xhibit  

no jedna ta packa na shimano stala 750kc, coz zase neni az tak hrozne…

0 0
        • TinkTink  

Hayes – DOT Shimano – mineral

ne…to bych fakt nekombinoval…vubec teda ani nepisu o tom, jak by to bylo s pomerem tlaku pistku

0 0
          • xhibit  

Vidis,na to jsem zapomel ze kazdy system pouziva jiny druh kapaliny.. Tudy cesta teda urcite nepovede.No a nemate nekdo tip na shop kde by se daly sehnat jen packy ale tedy primo hayesy?

0 0
            •  

zkus www.vokolek-import.cz

0 0
            • goofy  

Tady je cennik z Trinnity, ale vyjde to na shilene penize… http://www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…

0 0
              • xhibit  

Tak to teda cucim na ty ceny :-( ,kdyz ale prodavaji sadu 12sroubku za 400kc neni se cemu divit.. Sice by stejne plastove packy vysly jedna cca. na 1100kc ale do plastovych uz nepudu.Da se koupit i cep,to jsou ty dva sroubky zasroubovane do sebe? Mel jsem ty moje packy odsroubovane a ten sroub je ok,chyba je v pacce kdy se zvetsila doura v ni.. Asi bych mel mit moznost nechat si udelat na soutruhu mosaznou mezi-vlozku ktera to utesni a pak to snad i vydrzi dyl nez jen ten hlinikovy material packy..

0 0
    • halcyon  

No ja ted zlomil packu u Magur Louise a kdyz sem zjistil, ze za par pacek chcou 1950 Kc (opravdu jen za to za co se brzda drzi, ne cele telo paky)), taxem sel malem do kolen. A asi koupim novou brzdu komplet.

0 0
      • marapara  

Ještě že mám mech. avidy

0 0
        •  

jeste ze paky na riditkach neutahuju na krev ;-)

0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            0 0
          • halcyon  

Blue tys byl dycky chytrej jak radio;-) Samo ze sem je nemel utazeny, sly normalka rukou otocit, ale proste sem spad tak blbe, ze sem ji zlomil.

0 0
            • lubos  

No to je z toho, ze kazdy je ma povoleny, pri padu nic nezlomi, neni pak poptavka po nahradnich dilech :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.