• trezi

Zdar, chtěl bych se zeptat, jestli se dají pouzit bezdus. plaste (konkretne zelenej Michelin – presnej typ neznam) na normalni rafek. Jde me o to, jestli se to na nej da vubec nasadit, pripadne jestli se plaste nevyzouvaji…at­d.Samozrejme bych tam dal dusi. Mam moznost koupit za velmi dobrou cenu sadu tech Michelinu, tak se ptam. Dik

0 0
    • RomanH  

I kdyby daly, netrapi Te vaha ?

0 0
    • honz@  

Určitě to jde, sám to tak na kole mám, už jsem ho tak koupil od prodejce, asi tehdy neměli normální nebo nevím proč to tam dali. Jsou totaky Micheliny, Wldgripper Comp S. Ale hodně blbě se nazouvají.

0 0
      • Daf  

…a sundavaji. UST plaste nejsou urcene pro normalni rafky. Timto zpusobem akorat clovek dokonale smicha nevyhody obou systemu :)

0 0
        • honz@  

To vím, ale když už tam byly nasazené, tak jsem s tím nic nedělal a až je sjedu, koupím jiné obyčejné.

0 0
      • trezi  

Jsou to micheliny wildgripper XLs a bezdusak je jen zadni. Predni je klasika (plast+duse) Cena za oba 1000, tak to zkusim. A jestli to bude na prd, hodim nekde na asfaltu 15m nahodnyho smyka a bude duvod k vymene :)

0 0
    • JMT  

funguje to, vozim to

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.