naplň do duší, nepichnutelna uprava

13 nepřečtených
  • chupas

v televizi na nakym nemeckym kanale jsem videl zazracnou reklamu na nejaky zeleny „cosi“ co se naleje dovnitrku duše a při pichnuti to behem unikani zaceli ranu (neco jako vajicko a chladic). to me teda zaujalo a dokonce to nazorne ukazovaly na kole, ktery propichali hrebikem. otazka je, co to bylo zač? jak se to jmenuje? kde to sehnat? a funguje to vubec, aspon jako dojezdovka. jestli nekdo vite starsi vlakno, kde se to resilo tak sem s nim. nejak nevim co zadat do vyhledavani.

0 0
    • Brouk_Pytlik  

Neuváděl to náhodou Horst Fuchs?

0 0
      • Pekáček  

Tendle pán? http://www.m945nachtgestalten.de/…innskopf.jpg Fuj to jsem se oklepal hnusem :o) Ale co se týká tmelu, dá se použít Tufo. Jenže pres se moc nesnáší s klouzkem co je v duši. Já ho vozil v silničních duších a tam úspěšně zalepovalo ventilky a při vypouštění se dostávalo ven. Ale což, skusit se prý má vše, hlasuju pro Tufo. Jednou mi zalepilo natržený límeček u ventilku, dojel jsem na nižším tlaku.

0 0
        • Jenda  

jo tufo jsem taky kdysi zkousel, na bika jediny efekt ze vsechno bylo zelene osrane, pichnul jsem stejne, akorat to pak neslo zalepit protoze se ten tmel nejak porad tlacil pod zaplatu a proste to nedrzelo a kdyz vezmu v uvahu cenu tak nikdy vice:-)

0 0
        • gobike  

:-D

0 0
    • croscountry  

V automobilovom priemysle sa niečo také používa, ale dáva sa to iba ak je defekt. Neviem či by to fungovalo aj preventívne. Minule som bol v Renaulte a ako som čakal, obzeral som si autá. Zaujal ma nejaký model, neviem už čo to bolo a pýtam sa kde má rezervu. Vraj nemá, lebo by sa už nezmestila, miesto toho iba nejaký spray.

0 0
    • JJ  

Menuje se to Slime, prodava to Zitny a je to prej peknej humus:)

0 0
      • Jenda  

aaa vidim ze musim opravit co jsem tu napsal takze mel jsem slime a ne tufo – a potvrzuju je to megahumus. Jinak borec prorazil na zavodech a mel tam taky neco takovydleho a jak to vylitlo z gumy tak to udelalo takovej chomac bily peny no a kdyz jsem jel okolo tak jsme (uz notne hotovej) naprosto nechapal kde se tam vzal ten snih:-))))))))

0 0
      • djano  

Slime som mal, pri malej dierke to funguje (pocas jazdy) – defekt som objavil az na druhy den, ked bola hore a sajrajt stiekol. Potom som narazil na crep od flase (diera asi 3 cm) a cely chrbat som mal zeleny. Neskor som skusal aj MISU vlozky. Nakoniec som zistil, ze najlepsie je nosit lepenie+nahrad­nu dusu.

0 0
    • chupas  

dekuji za nazor, tak ja se po tom nebudu pidit dal. a nebyl to teleshop s horstem :)

0 0
      • Pijer  

V práci nám to předváděl volajaký obchodník. Měl na vozíku přidělanou pneumatiku od náklaďáku do které byl takovýhle sajrajt(šlem s drobnými kousky gumy) nalitý skrz ventilek (v téhle gumě cca jeden litr). Kladivem do ní zatloukl asi „dvoustovku“ hřebík který vytáhl a guma začala ucházet. Potom to roztočil a jak se ten sajrajt rozlil po obvodě kola, tak to přestalo ucházet. Podmínkou je, že na ton píchlém kole musíš nějakou chvíli jet abyt to v tom průrazu zatvrdlo. Jak by se to ale chovalo v jízním kole, netuším.

0 0
        • chupas  

tak presne tenhle popis sedi na to neco, co jsem videl v tv a tam to natlacili do kola a fungovalo to dobre. muselo se to tocit. tj.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.