naplň do duší, nepichnutelna uprava

13 nepřečtených
  • chupas

    v televizi na nakym nemeckym kanale jsem videl zazracnou reklamu na nejaky zeleny „cosi“ co se naleje dovnitrku duše a při pichnuti to behem unikani zaceli ranu (neco jako vajicko a chladic). to me teda zaujalo a dokonce to nazorne ukazovaly na kole, ktery propichali hrebikem. otazka je, co to bylo zač? jak se to jmenuje? kde to sehnat? a funguje to vubec, aspon jako dojezdovka. jestli nekdo vite starsi vlakno, kde se to resilo tak sem s nim. nejak nevim co zadat do vyhledavani.

    0 0
    • Brouk_Pytlik  

      Neuváděl to náhodou Horst Fuchs?

      0 0
    • croscountry  

      V automobilovom priemysle sa niečo také používa, ale dáva sa to iba ak je defekt. Neviem či by to fungovalo aj preventívne. Minule som bol v Renaulte a ako som čakal, obzeral som si autá. Zaujal ma nejaký model, neviem už čo to bolo a pýtam sa kde má rezervu. Vraj nemá, lebo by sa už nezmestila, miesto toho iba nejaký spray.

      0 0
    • JJ  

      Menuje se to Slime, prodava to Zitny a je to prej peknej humus:)

      0 0
      • Jenda  

        aaa vidim ze musim opravit co jsem tu napsal takze mel jsem slime a ne tufo – a potvrzuju je to megahumus. Jinak borec prorazil na zavodech a mel tam taky neco takovydleho a jak to vylitlo z gumy tak to udelalo takovej chomac bily peny no a kdyz jsem jel okolo tak jsme (uz notne hotovej) naprosto nechapal kde se tam vzal ten snih:-))))))))

        0 0
      • djano  

        Slime som mal, pri malej dierke to funguje (pocas jazdy) – defekt som objavil az na druhy den, ked bola hore a sajrajt stiekol. Potom som narazil na crep od flase (diera asi 3 cm) a cely chrbat som mal zeleny. Neskor som skusal aj MISU vlozky. Nakoniec som zistil, ze najlepsie je nosit lepenie+nahrad­nu dusu.

        0 0
    • chupas  

      dekuji za nazor, tak ja se po tom nebudu pidit dal. a nebyl to teleshop s horstem :)

      0 0
      • Pijer  

        V práci nám to předváděl volajaký obchodník. Měl na vozíku přidělanou pneumatiku od náklaďáku do které byl takovýhle sajrajt(šlem s drobnými kousky gumy) nalitý skrz ventilek (v téhle gumě cca jeden litr). Kladivem do ní zatloukl asi „dvoustovku“ hřebík který vytáhl a guma začala ucházet. Potom to roztočil a jak se ten sajrajt rozlil po obvodě kola, tak to přestalo ucházet. Podmínkou je, že na ton píchlém kole musíš nějakou chvíli jet abyt to v tom průrazu zatvrdlo. Jak by se to ale chovalo v jízním kole, netuším.

        0 0
        • chupas  

          tak presne tenhle popis sedi na to neco, co jsem videl v tv a tam to natlacili do kola a fungovalo to dobre. muselo se to tocit. tj.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.