Sledujete reportaze z Transalpu ???

8 nepřečtených
  • miche

    http://www.mtbs.cz/…_7etapa.html Myslim, ze je to velmi zdarile, reportaze sou fakt vyzivny asi jako ten zavod, a ty jejich hlasky, fakt husty. Ja to obdivuju !!! No a to reklamni video na ofic. strankach, z toho de pro me jako MTB zacatecnika mraz po zadech :-)))

    0 0
    • ananas  

      jj, docelá zábavné čtení !!??

      0 0
      • miche  

        To o tom „flusmetru bylo ftipne“ a zase dost drsne to o tom cechokanadanovi :-))) Vynatek: Ještě bych chtěl říct, že jsme se tady na začátku potkali s nějakým čechokanaďanem, jeli skvěle, myslím že byli 37. v etapě celkově! (Tom Židek – Andy Reed, první dvě etapy 54.místo, třetí etapa 40. pořadí v mužích – pozn. aut.) A fakt mladý kluci kolem pětadvaceti let. Ale musím ti říct, že když jsme je dneska míjeli do kopce a voni tam blili, plíce přehozený přes řídítka, tak jsem měl mírnej pocit zadostiučinění. Byli úplně hotoví.

        :-)))))

        0 0
    • JFB  

      po dlouhy dobe clanky, ktery maj „stavu“, a neni to jen „nuda, nuda, sed, sed“ :-)

      0 0
      • Jenda  

        Hlavne maximalne obdivuju toho Viktora bych chtel aby mi to jezdilo takhle ted a co teprv az mi bude jako jemu, fakt smekam a uz vubec nechapu kde se v nich jeste bere tolik pozitivni energie – fakt to musi bejt desny maso ale pritom uzasnej zazitek. Ostatne uz jak to onehda popisoval Vojtisek tak jsem si rikal jestli jednou budu aspon trochu pri penezech, sezenu partaka, budu jeste jezdit na kole, bude mi slouzit zdravi tak bych do toho sel. Jenze kdyz tak koukam kolik jsem napsal tech podminek tak to vidim blede:-) Kazdopadne ty reportaze jsou fakt maximalni repa a i to propagacni video je moc povedeny:-)

        0 0
    • bikerak  

      a kde si nasel to video?? please

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.