náboj ALIVIO + devítková kazeta

10 nepřečtených
  • zdenek1

    Pujde na zadni náboj alivio dat devitkova kazeta? V katalogu je napsano ,ze je urcen pro osmickovou kazetu (nebo osmirychlostni sadu?). Pritom sirka 8-mi a 9-ti pastorkove kazety by mela byt snad stejna? Nebo je nejaky dalsi problem – uchyceni …? Diky za odpoved.

    0 0
    • TinkTink  

      Pujde, ale nedelal bych to – jenom si zvysis naklady na provoz – ale to je druha vec…takze odpoved je – PUJDE :)

      0 0
      • Tommy  

        O těch nákladech, to je svatá pravda – čím víc koleček, tím míň to vydrží, maximálně osmičku a vůbec nejlepší byly LX sedmičky ze 94. roku. stejná rozteč, jako osmička – možná se to dá někde ještě splašit.

        0 0
        • TinkTink  

          Tak to uz asi je marny…kdyby to nekdo mel, tak to neproda a kdyz jo, tak se to nevyplati…to by bylo za takovy penize…

          No…kazdopadne bych zustal na osmicce (na jednom bajku mam osmicku – tam se o to vubec nestaram a Sram slape porad…na druhym mam devitku a neni to tak presny :(…tam mam shimano v kombinaci se sramem…a nic moc… :( )

          0 0
        • Lišák  

          Sedmičky už asi fakt neseženeš a u osmiček je prů*er sehnat řazení a véčkový páky. Mám LX96 s kantíkovejma pákama a musím mít špalky strašně blízko ráfku, takže stačí malinký rozcentrování a už škrkají :-( Osmičkový řazení máš od Alivka níž a to, přiznejme si to otevřeně, není zrovna vrcholem estetiky a já chci jezdit na kole, který se mě líbí! :-)) A otočný řazení mě nevyhovuje:-( Asi sem moc vybíravej… :-)

          0 0
          • fousac  

            no a ja sem (byl, bohuzel uz sem na deoru…) zase s alivkem max. spokojenej a muj nazor je, ze kam se hrabe deore nebo lx… teda samozrejme jenom razeni, na moje tektro brzdy nedam dopustit…

            0 0
        • MARIN  

          :-) na zimakovy mam LX 7kazetu uz 9let a ve sklepe se mi vali jedna funglovka koupena uz v roce 98. Zimak me asi prezije

          0 0
      • zdenek1  

        Diky. Neslo mi o prechod z osmickoveho razeni na devitkove, ale o to jestli muzu pouzit ALIVIO, nebo musim DEORE. Je v techto sadach vubec rozdil u zadniho naboje, nebo jen napis a povrchova uprava. U CAMPY jsou napr. nekteré komponenty opravdu v ruznych sadach stejne a lisi se opravdu pouze povrchovou upravou. Nejde mi o napis.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.