Prosím pomoc MANITOU SKAREB SUPER 80mm

13 nepřečtených
  • msouky

Zdravím, prosím o radu. Mám koupenou tuto vidli cca týden.A už od začátku si nejsem plnou funkčností zamykání.Vidle mi přestávala pružit až na 3/4 zdvihu..(Je to normální??) A včera mi zničeho nic přestala se zamykat úplně.Přes žádný hrbol se zamčenou vidlí sem neprojel.Máte někdo obdobné zkušenosti?? Předem díky za odpověď

0 0
    • Daf  

Nejspis je v lockoutu malo oleje. Spravna vyska je uvedena v manualu. Myslim si ze je to 120mm ale nejsem si jistej.

0 0
    • Výběr z produktů
      Sram Level TL kotoučová brzda přední Skladem 1 kus

savings Sram Level TL kotoučová brzda přední

1 289 Kč savings MOC 3 299 Kč

RockShox gufera, 32 mm Skladem > 2 ks

-20% RockShox gufera, 32 mm

179 Kč -20% MOC 223 Kč

Přejít do shopu (Komponenty)
    • Martyss  

Já bych reklamoval.

0 0
    • Orbis  

Jesli jinak funguje tak jak ma, tak je to jak rikal Daf tim, že tam je málo oleje. Ale po týdnu… me se taky nezamykala na 100%, ale až po 3 měsících (asi 3500 km). Ale určiě bych zašel tam cos ji koupil aby ti vymenili olej:o)

0 0
    • jonti  

Mas to stale lepsie ako ja, asi po dvoch tyzdnoch v tom lockoute nieco prasklo, vidla je akoby zamknuta, chodi asi 1cm, a velmi tvrdo naraza. Stalo sa mi to v piatok, teraz ju idem reklamovat. Su asi trosku nachylne na poruchy, ale ak idu tak su super ;)

0 0
      • Orbis  

No někdo říká, že jsou poruchové, ale mě se nezdá, zatím jsem neměl žádnej problém, krom toho, že mi přišla bez Lo (ten byl samostatně), ne že by to byl problém ho tam dát, ale překvapilo mě to:o)

0 0
      • Pekáček  

Todle se stalo kámošovi, musel reklamovat. Dost se to jinak prý stávalo na Pražských schodech, ale nebyl jsem tam, nevím :o) Co se týče netlumících a nebo nezamykajících Manitou, pár jsem jich poslední dobou viděl, s LO i bez. Nechci soudit značku, i s Marzocchi jsem si užil až dost.

0 0
        • jonti  

Mne sa to stalo ked som so zamknutou vidlou zoskocil z asi 10cm obrubnika. Si neviem predstavit co robi s tou vidlou niekto kto ma 90kg, ked ma problemy s mojimi 67. Asi si v zime kupim radsej Maratonku alebo Manitou seven, ci ako sa vola to nove.

0 0
    •  

Zdravíme pozemšťany!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.