• jakub

mám středovou osu kerou jsem koupil i s klikama, je uplne v poho rozmer osy je dobrej ale vnitrku je krátkej o 5mm premejslim ze dam pod misku podlozku, zkousel jsem upravovat misku ale proste z toho lezou hrozny skrupavy zvuky, nebo ruzny tikani, nerad bych odrovnal ram, mate s timto naky zkusenosti ze by se to dalo upravit???

0 0
    • jihra  

Můžeš to vysvětlit ještě jednou a tak, aby tomu člověk rozuměl? A? to čtu jak čtu, tak nevím, co máš za problém.

0 0
      • hydrant  

žeby středová spojka 68 a osa pro 73 mm ?

0 0
        • hanz  

nebo obráceně?

0 0
        • jakub  

jj presne tak trefa

0 0
          • hydrant  

tak tam nevypodložíš nic, to chce správnou délku

0 0
            • hanz  

jestli má osu na 73 a domek 68 tak to v pohodě podloží

jestli ale osa na 68 a domek 73 tak mu levá miska nemusí dobře dolíhat a všechno to může držet na závitech pravý misky…

0 0
              • Mamutt  

Měl jsem stejný problém. V servisu to Líba (úspěšně) vyřešil tak, že ocelovou misku (tu samotnou, myslím, že je to právě levá) nahradil silonovou, na které předtím obrousil tu přírubu – miska se pak nechala dotáhnout až na krev (díky absenci příruby částečně zalezla dovnitř) a bylo po potížích.

0 0
                • hydrant  

no on má ale tu osu dlouhou, ne ? 2hanz: vypodložit 5 mm se mi zdá dost divočina…

0 0
                  • hanz  

divočina to je…a hlavně se to musí udělat na každý straně…takže je to 2×2,5 mm ale krapet to pohne s linkou

0 0
                    • Mamutt  

o chlup :-)

0 0
                      • jakub  

aha no ja sem zkosel dokonce presoustruzit jinou misku aby tam dosedla ale stejne to proste hrozne vrze, jako ze se to opira jen o jednu misku… a to neni asi dobry bojim se o ram… ale skoda no, tohle sem koupil za fakt super peniz (hanz vi…) a bohuzel at sem se to snazil udelat jak sem se zsnazil, nakonec mi ta miska pri dotahovani pri ztrate nervu praskla… proste asi to komplet prodam …

0 0
                  • Mamutt  

2.5mm z každé strany… to není takové peklo…

0 0
                  • Pá-dlista1  

U X-typu apod. se to resi jenom podlozkama a nikomu to zvlastni neprijde… teda krome Pekacka samozrejme ;)

0 0
    • jihra  

Ježíši, není jednodušší koupit správnou osu? Dy? to není zase taková velká položka.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.