• Phoebe

Občas se objevuje v článku o stavbě kola „výrazný slopping“, nebo „sloppingový rám“… Co to znamená. Díky

0 0
    • IceT  

V překladu:sklo­něný…nakloněný…sva­žující se…šikmý…stráň…sva­h…a to je všechno co vím :-))

0 0
    • samorost-sazavsky  

dle jakychsi pradavnych podivnych pravidel byla horni ramova trubka vzdy vicemene vodorovne pak ale nekoho napadlo ze by se pri uplne stejne geometrii, tj. stejne uhly hlavy, sedlovy, rozvoru, svetlosti stredu blabla, dala ta horni navarit sikmo a horni trubky zadni stavby snizit – tuzsi, prostornejsi a hezci ram – to co schazi na vysku se dozene sedlovkou

mno a to je asi tak ten sloping

0 0
    • o.t.  

je to slangový výraz pro nezřízené pití alkoholu (já slopu, ty slopeš, on slope atd..:)

0 0
      • gumid  

Poměřování úhlů rámových trubek při slopání /nestřídmém požívání alkoholických nápojů /.

0 0
        • hydrant  

sem měl menší slopping ve čtvrtek a byla to prima jízda, doporučuju :o)

0 0
          • samorost-sazavsky  

no ja byl na amaterskem triatlonu v Svatym Janu nad Malsi, dalsi jsem si dvojityho slopinga vecer púred jizdou a vysledek byl o pul hodiny horsi cas nez loni … v cili jsem na dalsi sloping uz chut nemel

0 0
    • Phoebe  

Díky za odpo…, s tou ženskou je to dobrá poznámka. Alespoň vím co mají ženský největší – slopingový rám.

Zdar

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz