trasy a taboreni na broumovsku a u adršpachu

8 nepřečtených
  • gore

    ahoj, chystame se na trek a budeme projizdet touto oblasti, jinak pry velice hezkou, kdyz jste ‚pesak‘.. muzete doporučit nějakou legalni trasu na bike/trek, z ktere by se dalo neco videt..?

    Taky potrebujeme poradit misto, kde muzeme postavit 1 stan a prespat… bez poplatku a bez hlidani apod..

    diky

    0 0
    • Floydie  

      taky tam tedka budeme jezdit, oblast zatim neznam, ale koupil jsem uz mapu a vypada to slibne, hlavne ta polska cast.

      0 0
    • RomanH  

      Komplet znaceny maraton Sudety. Moc hezky.

      0 0
    • Leos  

      Kde by se dalo přespat mimo oficiální kemp ti neporadím. Vím, že kemp je mezi Teplicemi a Adršpachem přímo u cesty. Co se týče bajkování, tak uvnitř Adršpašských a Teplických skal to moc nejde, ale dá se celá oblast objet po trase tzv. malých sudet. Na broumovsku se dají kompletně projít pěšky broumovské stěny po hlavním hřebeni, kde jsou pěkné vyhlídky do kraje a na kole se dají opět objet dokola i s přejezdy přes hřeben. Je to tam značeno MTB cyklotrasami nebo stálým značením sudetského maratonu a jsou tam i cyklomapy přímo u cesty. Počítej s tím, že některé přejezdy jsou docela náročné na výjezd a i některé sjezdy jsou docela vo hubu, ale sjet se dají. Podle turistické mapy se dá docela dost dobře orientovat nebo se můžeš zastavit v Teplicích v cykloprodejně Redpoint, kde možná budou mít ještě nějaké mapky výše uvedeného maratonu i s detailním popisem tratě. A kdybys toho měl málo, tak se mrkněte na polskou stranu na Bledne skaly a na Szaleniec (nebo-li Hejšovinu). Čágo a užij si to.

      0 0
    • dada  

      Hehe. Znam tam super misto ale doufam ze kdyz to tady uverejnim nebude z toho masovka pak si mne místní najdou a ukamenujou…Takže: z Dolního Adršpachu se vydejte na Zdoňov – směr k polským hranicím. Vesnice je dlouhá, uprostřed ní je hospoda tam si něco dejte-je tam supr hospodskej a od hospody pak jedte doleva nad vesnici je tam docela peknej rybnik je i na kazdy mape. Musite si pockat až vypadnou rybari a pak si postavite stan kde chcete je to pohoda romantika koupani klidek a nikomu to nevadi. A kdyby byl jakykoli problem tak o kus dal po silnici primo na hranicich je detsky tabor ktery funguje i jako verejne taboriste za par kacek i s hygienou.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.