• cat

Chci kupovat novej rám, ale mám takovej problém-krátkej sloupek vidlice a tím se mě výběr hodně zužuje. A tak se ptám, jestli jde nějakým způsobem sloupek prodlužit a když jo, tak jestli to i něco vydrží (tj. lehčí FR). Možná to tu už někdy bylo, ale nic sem nenašel :) díky za odpovědi.

0 0
    • lubos  

Co jinej predstavec, uzsi (na vysku).

0 0
      • cat  

No tak vzhledem k memu „vysněnému“ rámu RB Monster HT, kterej má hlavovou trubku tuším 217 mm by to stejnak nepomohlo.:-) Navíc další investice a v mým věku se prostě peníze sháněj těžko, navíc když budou rodiče platit rám:))…

0 0
        • juli  

Tak nech nalisovat novej krk. Radsi teda delsi :)

0 0
        • lubos  

Aha :o)) tak pak asi fakt jenom radeji nalisovat novy krk.

0 0
    • black.horse  

napadá mě:

• užší představec jak říkal kolega
      • o většiny vidlic se dá přelisovat sloupek, což udělá odborný servis… třeba u dovozce…
      • sloupek se dá taky navařit… ale to je tak na XC vyjížďky a jde to jen o kousek, páč ten svár by nměl bejt raději schovanej ještě v představci, aby to vydržel… (to udělá třeba mistr mistrů Mrázek)
      • nebo rozřezej flexou ten rám:-D
      0 0
      • Vrci  

já to používal, když jsem měl závitovou hlavu, strhnul závit ve starým představci a jediný, co jsem narychlo sehnal ve 130 mm byl ahead představec.

0 0
        • wbiker  

A jde to použít na Ahead hlavovku? Co s ježkem?

0 0
          • Vrci  

Jít by to mělo. Měl jsem tu první. Ježek z vidle by musel ven. Celej ten nesmysl se strčí do krku. Pod tou černou krytkou je šroub. Ten se musí utáhnou na krev, nad něj by se nabil ježek (odhaduju, že pro palcový krky a použilo víčko z 1 1/8).

0 0
            • Vrci  

U toho druhýho by to bylo možná jednodužší (neznám přesně funkci toho šroubu co je kolmo) možná nemožný. U bbb nevim, zda ten šroub co je zezhora končí v nějakej náhradě ježka a ta rozpěra dole má vlastní schovanej uvnitř nebo je jen jeden dlouhej. Pokud je jeden, tak je to k ničemu, protože síla potřebná na zapření v krku je pro hlavu moc velká. Bylo by třeba držet to v ruce.

0 0
    • Bleda tvar  

nejspolahlivejsie bude kdyz kupis novy krk a nechas ho prelisovat a priemerne stoji tisicku ( ten krk )

0 0
    • rock  

BBB dělá adaptér na prodloužení sloupku vidlice. Ale na freeride … nevím, nevím …

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.