• honzarb

Cus, vim, uz sme to tu jednou probiraly u 525ek. Ale ja uz jsem ztratil trpelivost a rozhodl jsem se, ze si poridim XT hydrauliky (ne dualy). Tak by me zajimalo, kdo je ma, jestli taky treba nevibrujou, nervou??? Ramem to asi nebude…

0 0
    • Matts.  

Keď tam nemám batérie, robertko nevybruje…

0 0
    • miťo  

Clovece ty brzdy XT jsou nejaky zaklety nebo co. Me rve predni vecko z tyhle rady… To musel nekdo japonce osklive proklit, nebo co…

0 0
    • vlk  

myslíš xt 755 nebo xt 756 nebo teď ty poslední 760.Za určitých podmínek řvou všechny.Vybrace dost záleží i na zbytku kola-vzadu rám, předu vidle +náboje apod.

0 0
    • kovar  

myslíš, že když se najde cynklista, kterému kotoučovka XT nevibruje, nebude pak vibrovat ani tobě? Ono se ale může opakovat situace s 525 – tobě a některým dalším bude vibrovat a většině dalších zase ne. Tož tak.

0 0
    • Lukster  

Zdravim! Uz jsem se taky na to chtel zeptat – mam XT Dualy 05 a pri brzdeni natvrdo (myslim tim extremni sjezdy nebo prudke brzdeni) me docela dost rvou-kdyz se podivam na kotouc,tak vibruje – dela to hlavne predni,ale nekdy i zadni – uz jsem to stokrat serizoval a porad to dela.Vycistil jsem i kotouc, desticky, a porad to same – ze by za to mohl ram, popr.vidla, napr. ze navarky nejsou 100% vodorovne s kotoucem a desticky tedy dosedaji zesikma? Docela me to stve, ikdyz na druhou stranu nemusim piskat na turisty nebo na pomale cyklisty, kolo to ve sjezdech dela za me:-)))

0 0
    • bajaja  

v 99% případů, je to ramem, zafrezovat ( dobre zafrezovat ) dosedaci plochy z obou stran , zafrezovat i dosedaci plochy na patkach

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.