• Abbe

Typ: silnice, Campa, C9 Problem: odchazi mi „stary“ rafek na zadnim kole (Rigida Chrina, 36 vzadu i vepredu, borci z Palacaku ho uvadeli jako pevny, ma najezdeno ca. 3–4tis.) .. draty jinak DT Swiss, naby Campa Veloce Investice: max. 5000,– Kc, v pripade vyjimecnosti max. 7000,– Kc Vaha: moje vaha 86 kg, kdyz zapocitam obcas veci pro 2 a vicedenni vyjizdku, tak ca. 100 kg, zaroven ambice na amaterske zavodeni – tedy 50 g nehraje rozdil, dulezita je poradna pevnost Vize:

1. prekopat pouze zadni kolo a strcit tam sakra pevny rafek (??? Remerx, Mavic?), predni kolo je celkem ok, investice do zadniho max. 3500,– Kc
    2. zvazuju zapletena kola, kamos mi doporucil zkusit MOTEX Race, ale tady jsou pochybnosti o jejich mekkosti
    3. koupit zapletene akorat zadni kolo, ale s prednim (36 der) by to vypadalo blbe:(

Konstruktivni pripominky vitany Vrele dik A.

0 0
    • Lance  

o motexech sem uvazoval,ale nemam zadne zkusenosti pokud hodis zadni kolo jine nez predni vypada to dost blbe,zvlast na silnicce,na kozach mi to neva,ale silnicka je neco zcela jineho. Vzal sem Stormy Remerx dozadu,ale do roka jsem to vymenil i vpredu,tak tak

0 0
    • Abbe  

Jak je na tom s pevnosti Campa Vento? Prip. Remerx Sunbow (a kde by se dal sehnat)? Dik A.

0 0
    • MartinXC  

Zapletený kola pod 20t nebudou pevný. Navíc mizivá možnost je později vyrovnat… Asi bych volil kříženou klasiku s aspoň 28 dráty a slušný ráfek (Mavic).

0 0
    • black.horse  

Chceš něco pevnýho? ráfek Intense MAG30DH a v Hvězdonicích Ti udělaj dráty jak na matorku, klidně 3mm… na tom už osmu neuděláš i kdyby ses snažil…

0 0
      • wroum  

musim potvrdit. uz rok a pul se snazim a porad nic :-) a to tam mam pouze 2 mm draty…

0 0
      • Abbe  

:-) To se da dat na ziletku? V MTB se nevyznam, ale prijde mi, ze si delas srandu a uvadis tady nejakou extremni srandu na downhill:). Asi to nakonec necham preplest na Remerx Stormy nebo nejaky Mavic, jeste nevim jaky. Koukal jsem na bike-components.de a Campa Vento za 156EUR mi stale vrta hlavou.-).

0 0
        • hydrant  

už jsem to někde psal, kámoš mechanik při centrování čehokoli vždy konstatuje: Mavic je Mavic . . .

0 0
        • black.horse  

Klidně to můžeš dát na cokoliv co má 32 nebo 36 drátů;-) a bude to tuhý že si v životě neviděl, ale asi i težký, že si neviděl:-D

0 0
    •  

Džez nade vše!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.