Kam se podel ten prispevek o AKCEBIKE?

83 nepřečtených
  • kralovek

    Blbe hledam, nebo byl vymazan?

    0 0
    • JIRA  

      Asi se někomu nelíbil.

      0 0
    • tomaasz  

      Odpovědět by mohl Admin, ale možná neodpoví a zítra se vlevo objeví reklama na akcebike.

      0 0
    • JIRA  

      No tak se rozloučíme. Nidko z nás už se zítra nepřihlásí. :)

      0 0
    • aortacek  

      Na www.cykloserver.cz zůstalo.Je to divné tam si dal mejla @akcebike.cz. Něco tu asi začalo smrdět.

      0 0
    • admin  

      Prisvevek sem smaznul bylo to napadeni bez jakehokoli prokazatelneho dovodu. Nerad bych se nejakejma krivejma obvinenima dostal do problemu. Diky za pochopeni.

      0 0
      • kolombo  

        Možná by nebylo od věci o tom vydat „prohlášení admina“. Předejde se zbytečným dohadům.

        0 0
      • well  

        Myslím, že šlo o názor člověka, který se pod to podepsal. Jak Admin tak majitel těchto stránek neručí za obsah příspěvku uživatele. Je škoda, že tu někdo obelhává zákazníky a nesmí se o tom psát!! Vůbec se mi to nelíbí.

        0 0
      • Roman  

        To je sranda,

        obchodník si veme 50% zálohu, potom čistokrevně lže o tom, že má již zboží v dodávce a přitom nemá – tedy podle mě cíleně lže.

        Mimo jiného je přece síla tohoto B-F právě i v tom, abychom se vzájemně třebas i varovali.

        NAPROSTO RESPEKTUJI PRÁVO ADMINA MAZAT COKOLIV, ale tímto konkrétním počinem v mém myšlení toto smazání znamená souhlas s lhaním „obchodníka“ a na druhé straně zabránění ochrany „uživatele“.

        Docela jsem se těšil, že tady třebas zítra uvidím reakci AB, který představí svůj pohled na věc a bylo by to OK, ale takhle?

        Místní bikeforáci si až s podivem dlouhodobě drží kulturu necpat reklamu do příspěvků, ale teď jsem se docela polekal – dnes je chráněno AB, které tady mělo reklamní baner, zítra někdo jiný a pozítřku si můžu rovnou koupit jakýkoliv „koločasopis“, kde reklamy živý tvořitele daného plátku.

        Chtěl bych napsat, že je mi to jedno, nebo že se sem na protest už nenaloguju, ale není to tak – chodím sem rád a budu chodit dál, protože je tady hromada ohromně chytrejch kluků od kterých nasávám rady, zkušenosti, náměty, vychytávky a někdy i motivaci, ale nemám z toho „mazacího aktu“ dobrou náladu…

        Jsem věková kategorie, která zažila komanče ještě v jejich plné síle (včetně povinné 2leté pseudovojny) a na manýry typu „nestěžuj si, nebo to smažu“ jsem chtěl fakt zapomenout,

        takže to vlastně žádná sranda není.

        0 0
        • enjoy  

          kdyby to jenom bylo tak cernobily..

          0 0
          • ota  

            a jak to je?

            0 0
            • enjoy  

              Admin to napsal myslim jasne. da se o tom ale dal hrozne dobre spekulovat.. myslim ze doted Admin neudelal vubec nic spatne,tak bych se na nej nezlobil.

              0 0
              • ota  

                Roman navrhoval dobré řešení-počkat na vyjádření druhé strany,ůsudek si může udělat každý sám.Tak nějak si smysl fora představuji i já.jasně že to nemusí být stoprocentně pravda.něco mi říká,že mazat se to ale nemuselo,pravda by se podle mně časem ukázala.navíc,nebyl by to první shop zde nařčený z nepravostí.

                0 0
                • enjoy  

                  no,ale takhle se tu nepropiral zadny.nerikam ze nepravem. me samotnyho by zajimalo jak by akcebike reagoval.podle mych zkusenosti by klidne mohl reagovat i jinak nez jenom debatou na foru.to je prave ono. nam se nemuze nic stat,ale adminove nejsme ani jeden z nas kecalku.

                  0 0
                  • ota  

                    nesklamals.opět,když někdo vyjádří názor ,je kecálek.promiň,že jsem našel odvahu přispět.myslel jsem,že se to tu jmenuje „forum“.

                    0 0
                    • enjoy  

                      kecalkem jsem nazval i sebe,netusil jsem ze to vezmes jinak nebo dokonce proti sobe:-o.

                      0 0
                      • pepebiker  

                        Sice jsem mimo misu ale akcebike me zklamali. sem objednal nejaky věci a prej dodavka do 2 dnu. No a je to druhej mesic a nejsou schopni mi ani po urgenci poslat maila jestli neco teda bude nebo si mam nas.at.

                        0 0
                  • well  

                    Pokuď vím, tak admin není právně odpovědný za to, co tu někdo napíše. Cenzura je nepřípustná!

                    0 0
        • Volf  

          Romane docela s ztotožním s tvým názorem, protože jsem taky ta generace a jsem hodně citlivej na zásahy do svobody obecně. Na druhou stranu se tady může objevit i zásah do svobody té druhé strany, protože nemáš nikdy jistotu, že pod přezdívkou a vlastně anonymně si tady někdo jen neudělá dobrej den a pak se baví, jak někomu zavařil. Je to těžký. Pokud by tady to forum bylo moje tak bych to asi nestáhnul, ale je jsou to jen akademický keci, protože moje není. Jen doufám, že se to nestane nějakou normou a každá negativní věc vyřčená ke konkrétní firmě, výrobku nebo osobě nebude odstraněna.

          0 0
        • admin  

          // To je sranda, obchodník si veme 50% zálohu, potom čistokrevně lže//

          Ja nevim ale zadnou fotku podepsanyho papiru ze tu zaloho slozil jsem nevidel.

          myslim ze na B-F zadnou cenzuru nedelam, staci se kouknout do historie a o Akcebike.cz je tu napsano dost. Prispevek obvinoval p. Kocmana akcebike.cz bez jedineho dukazu pan Kocman me kontaktoval a pozadal o stahnuti dle nej nepravdiveho prispevku. Jelikoz slo o prime obvineni bez dukazu zadosti sem vyhovel. To same bych udelal pro kohokoli kdo by byl na foru ocernovan bez dukazu a pozadal by me o to.

          Ze spolecnosti AkceBike.cz nemam nic spolecneho, to ze to mel nekdy banner nebo mit nekdy jeste bude neznamena nic na tom ze je na foru chranen (viz starsi prispevky o akcebike) reklamou si firma plati POUZE reklamni plochu nic vic. B-F me nezivi ani ztoho nemam zadnej velkej vejvar spis me to stoji dost casu takze opravdu nemam zapotrebi list nekomu do …

          0 0
          • RomanH  

            Mozna by stalo za to dam sem tu hlasku, jak psal VLK. Pokud je pan Kocman solidni a je si jisty, ze je v pravu, mel sem reagovat (jako to deli(ji) jini), a ne pouze v tichosti pozadat o stazeni. Tot vse.

            0 0
            • admin  

              mozna ano popravde ani nevim jak moc odpovida provozovatel za prispevky nejsem zadnej pravnik a nechtel sem mit zbytecny problemy.

              0 0
              • well  

                Co až ti napíše Merida nebo Aouthor, že chtějí stáhnout příspěvky kde se nepodloženě píše, že jejich kola jsou šrot??

                0 0
                • cabbage  

                  u authora je to myslim podlozene(ze lemple:-)

                  0 0
                • admin  

                  az bude nekdo psat bez dukazu ze majitel authora je podvodnik a zlodej a budu pozadanej o smazani tak to opet smazu.

                  0 0
          • Roman  

            Tím, že AB samo nereagovalo a nevysvětlilo jak se věci mají a naopak zvolilo taktiku „honem se schovat za strom“ na sebe prozradilo až dost. Je docela možné, že si to celé stěžovatel vymyslel, ale mazáním se dotyčný neočistí, ba naopak :-(

            Adminování znamená hromadu práce, zájmu o věc, nadšení a taky zodpovědnost – proto jsem zdůraznil, že respektuji právo admina mazat, ba co víc tvrdím, že bys zasloužil pochvalu před nastartovanou Vé3eSkou za to, jaké parádní stránky nám tady držíš při životě.

            Pokud jsi to cítil jako útok na sebe, tak se ze srdce omlouvám a smekám klobouk před tvojí prací.

            Fakt si, ale myslím, že to AB mazáním nevyřeší. Umím si představit, že to tady AB vysvětlí a já si řeknu (nebo písnu do vlákna) „ten stěžovatel je, ale osel“ a budu rád, že máme slušného obchodníka…

            0 0
            • admin  

              jako ano mel sem obavu o problemy ktery by ztoho mohli plynout

              to jestli totu nekdo z AkceBike bude nebo nebude vysvetlovat to uz neovlivnim. Proc to do vlakna nereagovali to ja nevim stim nic nenadlam.

              0 0
          • Luka  

            Vyjadruji souhlas s tebou, admine. Mels pravo to stahnout, nebylo to podlozeny a nestoji to za problemy, jaky by z toho mohly plynout.

            0 0
          • Mirek1  

            To, ze pan Kocman Te kontaktoval a zadal stazeni prispevku bych rekl ze hovori samo za sebe. Kdyby si byl jistej v kramflecich, tak spis se bude snazit uvest veci na pravou miru. To jen naznacuje pristup pana Kocmana k zivotu a k reseni problemu. Nenech se odradit hlaskama o cenzure, forum si udelal super, diky Ti! A to ze nechces mit problemy s paragrafy a jsou Ti blizsi bity, byty, pakety, retezy a prevodniky je naprosto v poradku a vubec se Ti nedivim.

            0 0
      • hydrant  

        CENZURA FŮŮŮJ !!!

        0 0
        • Cromoly  

          je drsný že už i na fóru je cenzura,myslím že by žádný problém nebyl,byl to názor více lidí ne admina.

          0 0
        • admin  

          Chtel bych pripomenout ze to nebyla jenom spatna zkusenost z AB, ale bylo to narceni z podvodu konkretni osoby bez jakychkoli dukazu.

          0 0
          • hydrant  

            neměl jsem ten pocit, byla to prostě jen negativní zkušenost uživatele BF. Takových jsou tady mraky. Chápu, že máš odpovědnost za to, co tu necháš zveřejněné, ale na zmíněné kritice AB jsem neviděl nic nefér.

            0 0
      • MARIN  

        Nezlob se ale takhle budes muset za chvili zacit mazat i prispevky o lesacich,ochra­narich,pesacich ridicich.....­........, protoze nikdy neviz jestli nepujde o krive obvineni a jestli se nedostanes do problemu. Na druhou stranu je to TVOJE forum, takze si s nim muzes delat co chces. Nebojis se odlivu foristu jinam?

        0 0
      • vlk  

        CENZURA se mi vůbec nelíbí.A myslím, že jako admin fóra za obsah neručíš-po právní stránce.Kdyžtak si raději přidej nějakou textovou hlášku, že neručíš za obsah příspěvků apod, v okně když se zadává nový příspěvek.U mnoha fór to tak mají udělané a jsou z obliga.

        0 0
      • Vrci  

        Možná by bylo lepší poslat mail do akcebike a? se k tomu vyjádří než to rovnou smazat.

        0 0
    • pegas  

      ..proc se to smazalo?..jde prece o nazor?..bikefora se to moc netyka nebo jo?…neber to zle,jen se ptam..:-))

      0 0
      • pegas  

        ..asi tak jak pise prispevek pre demnou..taky kdyby se mnou nekde takhle jednali tak se ozvu sem azeptam se zda s tim ma nekdo zkusenosti…pokud slo o umyslnou lez,tak je jina ,ale vypadalo to na celkem pravdivou zalezitost…Nehlede na to ze sem se ptal Tomceta kam chodi na sve nazory-pulrocni dod.lhuta?..a co vubec nas pan Tomcat,nebo jak se menoval,co vubec dela za praci..smim li se ptat..

        0 0
      • Cromoly  

        přesně.To byl od Admina dost velký úlet,to by se mohl smazat i ten příspěvek o Sfinxu atd.:-(

        0 0
    • Vrci  

      Je to vyvěšený i na i-velu.

      0 0
    • pegas  

      …admin mozna neudelal spatne,nikdo mu to nezazliva,ale je pravda ze tohle je forum a nsad by se tady dalo bavit o vsem…kdyz to vezmes do extremu tak pak nemuzes rict krivyho slova na nic co souvisi s cyklistikou,abys nebyl treba z neceho takovyho narknut,ze spinis jmeno,znacku..to proste byla spatna zkusenost s firmou a tak ji sem nekdo napsal…a bylo jich vic tech spatnejch zkusensti-tenhle se vyznacoval tim ze ten clovek s tim zacal neco delat..sice mozna velky argumenty ale jak jinak chces donutit aby jednali?…jestli ten prispevek je ci byl pravdivej,tak na to mel pravo…Ja bejt lehci o 15 000 tak si klidne na toho cloveka osobne pockam…

      0 0
      • admin  

        myslim ze negativnich zkusenosti z ruznejma shopama je tu dost NIKDY jsem kudy spatne kritice nejakeho obchodu nic nemazal.

        toto byl rekl bych vyjmecny pripad ne spatne zkusenosti, ale obvineni nekoho bez jakychkoli dukazu, proto jsem to na pozadani dostranil.

        Pokud ten clovek zaplatil zalohu predpokladam ze ma od toho nejaky doklad a muze celou vec resit bez probemu pravni cestou. Kdo v tomto pripade ma pravdu nevim a ani to resit nehodlam.

        0 0
    • kralovek  

      A co nato jirka.penicka?

      0 0
    • pegas  

      ..nejak se nam nehlasi pan Jirka :-))

      0 0
    • Mamut  

      Vytah z pravnickej poradne: http://zive.cz/…vatel/AR.asp?…

      Zajímalo by mě, jak je to s povinností poskytovatele hostingu kontrolovat obsah pronajatého prostoru zákazníka, resp. zda je zodpovědný za warez, mp3 apod.

      Na vaši otázku dává odpověď § 5 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, který uvádí, že „Poskytovatel služby, jež spočívá v ukládání informací poskytnutých uživatelem, odpovídá za obsah informací uložených na žádost uživatele, jen a) mohl-li vzhledem k předmětu své činnosti a okolnostem a povaze případu vědět, že obsah ukládaných informací nebo jednání uživatele jsou protiprávní, nebo b) dozvěděl-li se prokazatelně o protiprávní povaze obsahu ukládaných informací nebo o protiprávním jednání uživatele a neprodleně neučinil veškeré kroky, které lze po něm požadovat, k odstranění nebo znepřístupnění takovýchto informací.“

      A coho usudzujem, ze Admin to stiahnut nemusel, pretoze ziadost mailom a o zmazanie pravdepodobne nie je to iste, ako sa „prokazatelne dozvedet“.

      0 0
      • kralovek  

        Myslim ze stahnout to sice nemusel, ale vubec se adminovi nedivim ze si nechtel pridelavat byt jen potencionalni problemy. … nikdo nevime cim mu kdo vyhrozoval

        Predpokladam ze si nekdo podal i „jirku.penicku“, nejspis proto se tu uz neukazal.

        0 0
        • vlk  

          myslím,že psal, že má svého právníka, takže možná i na jeho radu raději nepíše.

          0 0
    • AKCEBIKE.CZ  

      Vcera jsem kontaktoval tzv. jirku penicku na zverejneny mail, aby mne ihned kontaktoval. Zaroven jsem Admina pozadal o stazeni prispevku z duvodu nepodlozenosti tvrzeni – mozna jste si toho vsimli – chybi dukaz. **Prispevatel Penicka se mi dosud neozval (ani mailem ani na telefon). Pokud jste mu nekdo uveril, pozadujte dukaz – tedy Zalohovy platebni doklad na zminenou castku. Myslim ze kdyby doklad mel, uz by ho zverejnil – ja bych to tak udelal.

      Pro zajimavost: Akcebike.cz s.r.o. v cele sve historii nevybral tak vysokou zalohu na 1 kolo. Nejcasteji se jedna o zalohu 500–2000 Kc a ani ta neni povinna – mame stale skladem 130–150 kol ve 2 prodejnach ihned k odberu, proto nejsou zalohy moc potreba. A pokud je tu nekdo kdo na kole i jezdi, nejen o nem placa, tak mu preju peknej vylet :o)**

      0 0
      • Roman  

        No vida, ani to nebolelo a kdyby to bylo hned včera, tak by to bylo ještě lepší.

        Fandím všem poctivcům – hned se mi bude lépe jezdit přes víkend :-)

        0 0
      • kralovek  

        Me by docela zajimalo vyjadreni ke vsem obvynenim, ktera jp na tvou hlavu snesl. Tj.

        1. existuje vubec jirka penicka … na siti jiste ano, ale jestli si opravdu u tebe nake kolo objednal
        2. platil vubec nakou zalohu, nebo nesedi jen jeji vyse .. atd.
        3. je pravda, ze jsi mu rekl, ze kolo je na ceste a jemu stale nic nedorazilo?
        4. je pravda ze (pred zacatkem teto kampane) jsi s nim odmital komunikovat a prodavac na prodejne to odmital resit?
        5. Koukni se do historie a zjistis ze zkusenosti MNOHA ostatnich jsou si velece podobne a jsou v drtive vetsine velmi negativni. Myslis, ze jsou to taky jirkove penickove?

        Z toho co jsem si o tvoji firme zatim na bf precet, bych si u tebe neobednal ani pumpicku na kolo … tak me zajima jestli me posles do pr…, ze mi do toho nic neni, nebo si pokusis svuj obraz nejak vylestit.

        diky za odpoved

        0 0
        • kralovek  

          teda fuj, ja se stydim … obvYneni s tvrdym I … dal uz to po sobe radsi nectu at nenajdu neco jeste horsiho ;o)

          0 0
        • Jenda  

          nechci se nijak zastavat AB zkusenosti mam v podstate neutralni ale – neni treba Jirka Penicka a Yeti (prispevek nefer pristup) jedna a ta sama osoba- bych rekl ze AB leze obchodnikum v okoli flory asi dost krkem. To ze kluk na krame to odmitl resit (pokud to tedy takto bylo) taky mohlo byt treba takhle „nezlobte se ale ja vam penize vratit nemuzu dohodnete si to se sefem“ interpretovat se to da i tak ze to odmitl resit ale jak to bylo doopravdy? Proste pokud ten clovek se neni schopen k tomu znova vyjadrit tak to asi nejak smrdi – pritom podpurnych reakci tu nasel dost.

          0 0
      • Beeda  

        Jo to ze tvuj „shop“ „funguje“ jsem se presvedcil. Takze, take doporucuji vsem at si daji pekny vylet a neztraci cas a penize na AB. B.

        0 0
      • kurýr na bajku  

        Chlapci, clapci… Rád bych do toho vnes trochu světla. Dneska sme s kámošem v AKCEBIKE skládali zálohu na JAMISe 7000,– Prodavač do nás hučel, že čim víc, tim líp. Doklad můžu předložit a tudíž to znamená, že pan KOCMAN lže. Nechci ho ale dál jinak očerňovat, protože dodací lhůta je ve středu a ozvu se tedy pak. O ADMINOVI si v tomto případě myslim, že je salát, protože na jiných fórech se panu KOCMANOVI nepodařilo přesvědčit, aby příspěvek stáhli.

        0 0
        • kralovek  

          Covece .. narodil jses tu teprve pred tydnem, takze by neskodilo abys sem ten papir opravdu dal … zatim pusobis dost neduveryhodne … ze bys byl maskovanej jirik?

          0 0
        • Jogador  

          To já o tobě taky, a vtomto případě se zastávám ADMINA, že nejen tu může mazat co chce, ale ani tu nemusí trpět takové trdla jako jsi ty…:)

          0 0
        • kurýr na bajku  

          Tak tentokrát se pan Kocman překonal a dodal kolo o den dřív. Smekám.

          0 0
    • pegas  

      ..trocha to cely nechapu…nekdo neco napise a AB na to nereaguje..pak se to smazne..a stejne se pak v jinem prispevku k tomu vyjadri AB..proc se teda nenechal ten puvodni prispevek a tem se nevyjadrilo AB…a potom i ten postizeny..mohlo se tam konfrontovat a bejt pohromade vse..tady je zas jen prispevek Ab,bez vyjadreni postizeneho..nikdo ted nevi co kdo rekl..a taky nechapu proc se tedy smazal prispevek jen tady…neni to pro admina,ale pro toho pana z AB-jinde vam rekli ze nesmazou nebo jste to nezkousel?…

      0 0
    • Darkson  

      Chlapci a děvčata, nevím, proč se někteří navážíte do Admina. Já naprosto chápu, že po nátlaku příspěvek stáhnul. Tohle fórum je pro něj koníček, který mu zabere dost času a určitě nemá chu? a ani čas podstupovat riziko případného soudního sporu. Tím nechci říct, že je správné, jak se zmíněný pán z Akcebike chová, ale Adminovi si v tomhle případě nedovoluji cokoliv vytknout!

      0 0
    • pegas  

      ..vsak kdybys dobre cetl tak sem psal ze ten prispevek neni pro admina…ale pro pana z AB..

      0 0
      • terák  

        Myslím, že to bylo spíš na kurýra. Vyčkejme, ale co nám kurýr po středě napíše.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.