• kamtcho

POtrebujem oradit, upgradoval som na biku vidlu a staru chcem dat na druhy bike. Ale na povodnom biku som mal kotucovu brzdu kdezto na ten bike kde ju chcem dat su V-cka. A nemam povodne capy ktore by som tam mohol supnut, mam len capy ktore som dostal ku tej novej vidle ale tie su priemeru mensieho ako na tej na ktoru to potrebujem kde je priemer capov 10mm. V obchode sa to zohnat neda. Potrebujem to na vidlu Marzocchi MZ race. Mam capy ale len z marzocchi MX comp kde su mensie priemery zavitov. (myslim ze 8mm)

0 0
    • Vrci  

Nejsem strojař takže to ber s rezervou.

Pro opravy stržených závitů existují závitové vložky (vyvrtá se větší díra, do ní vyřízne větší závit a natočí tahle vložka). Možná je tlouš?ka těhle vložek 2 mm. Zkus nějaký železářství, snad by tam tyhle redukce mohli mít.

0 0
    • JMT  

sem cerstve odmaturovanej strojar (takze to ber s este vetsi rezervou !!!)

nepride mi ze by ty vlozky udrzely silu, ktera tam vznikne pri brzdenil, zkus obejit bikeshopy, treba nekde budou ty cepy mit, nebo tam dej kotouc… :-(

0 0
      • kamtcho  

bikeshopy som obisiel a vsade ma oboznamili ze som to mal dostat ku vidlici a kotuc si en bike nezasluzi, je to levnej sunt, tak do mesta a povodne tam bola vidlica zoom.

0 0
    • Vrci  

našel jsem i stránky prodejce: http://www.helicoil.cz/ zjisti jestli dodávaj do nějaké autoopravny v tvým okolí, a tam se zeptej na proveditelnost a cenu.

0 0
    • jihra  

Spíše než obchody obejdi servisy. Mi se možná taky něco doma válí, mrknu se. Kdybych zapomněl, tak se ozvi na email jihra@atlas.cz. Pokud to bude pasovat, tak jsou tvoje. Druhá možnost – nech si je někde vysoustružit.

0 0
      • kamtcho  

Tak som obisiel vsetky obchody co tu mame a v jednom co este fungoval za komancov, tak tam bol taky v pohode mily chlapik a ten mi venoval par co mu ostalo z vidle co montoval na bike. A nechcel za to vobec nic :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.