• Peslezedir

    Jak hodnotíte design našich reprezentačních dresů?Přes drmolení o tradici bafuňářu ze svazu,si osobně myslím,že by byla dobrá změna.Stejná změna dresů proběhla v Belgii a Holandsku a byla docela povedená.A také se nic nestlo.Starý dres nevyhovuje povaze řadě disciplín,jako sjezd atp..Prostě si myslím,že by cyklistice změna prospěla.

    0 0
    • TinkTink  

      No ja ac predtim zastance vymeny jsem se ted priklonil na stranu zustani na starych dresech – duvody jsou prosty – je to klasicky…kazdy vi, ze kdyz nekdo jede v tomdle, ze ma dres CR…a tak…proste jsem pro zachovani…

      0 0
    •  

      mne prijdou stary dresy docela dobry… v cem konkretne sjezdarum nevyhovujou? ze by byly malo cool;-)? stejne se v nich jedou maximalne dva zavody v roce (MS a ME).

      0 0
    • Pá-dlista1  

      Tak to uz jsem nevydrzel a radsi si zaregistoval aspon pomlckovej nick, kdyz mi nejaka k..va ukradla muj. Ja jsem rozhodne pro zmenu dresu. A pro Tinka a podobne: A sjezdari by mohli vozi misto integralek ty kozeny pasky pres palici, aby jim to ladilo. Gdyz se podivam na zbytek pelotonu, tak jedinej narod, kterej vypada jak z cernobilyho filmu jsou (a musim to rict y gdyz se stydim) Češi. Mozna je v tom jista symbolika. Proste v tech dresech vypadaj hosi jak v kondomech, ale uz radne jetejch. Nadruhou stranu lepsi nez gdyz si na domacim poharu oblecou ruzovouckej dres „sponzora“, kterej nema ani na poradny ceny.

      0 0
      • Peslezedir  

        Stejný názor jako Pádlista,dresy vypadají jak z minulého století.Jsem spíš fanda XC,silnice atak.Ale když vidím sjezdaře v repre. dresech tak je to fakt strašně divný.......stačila by malá grafická úprava a dresy by vypadaly líp.S modrou,čer­venou a bílou barvou se dají dělat zajímavé věci.Ale vysvětlete to strarým páprdům na svazu.Určitě by to stálo něco peněz,ale byl by to určitě přínos.Trošinku mě rozhodování a přehlížení některých disciplín svazem s......

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.