• Tino

Postavil som si nový bike na NRS ráme a dal tam 105mm Marzocchi MX Comp ETA (viď foto sekciu). Chcel som športovejší full na príležitostný maratón (preto NRS) ale chcel som aby zvládal aj drsnejšie veci (preto tá 100mm vidla).

Asi tu bude pár NRS majiteľov, čo si o vhodnosti 100mm zdvihu na NRS ráme myslíte vy?

Prv než som sa tak rozhodol som si pozrel diskusie na Giant forum na mtbr.com kde sa otázkou 100mm vidly na NRS venuje pár diskusií a vačšinou si to ľudia pochvaľovali. Zatiaľ nemožem hodnoti? jazdné vlastnosti, lebo mám málo odjazdené. V každom prípade sa cítim v zjazdoch istešie kvoli zdvihnutému predku ale pri stúpaní som nemal výrazné problémy, žeby sa mi bajk staval na zadné. Takže zatiaľ v pohode.

0 0
    • Pekáček  

Od toho máš ETA páčku, abys mohl vyjet strmější kopec ;o) Já jí moc nepoužívám a na Šelovi se mi podařilo sjet kopec k podjezdu na dálnici na snížené vidli, jen mě brněly trochu ruce, jinak v poho :o)))

0 0
    • Spawncz  

Mam ram NRS a i stejnou vidlici jak mas ty. Prechazel jsem z HT Author Vision a byl jsem celkem prekvapeny jak moc mam zvednuty predek.Pro me si myslim ze by klidne stacila 80mm vidlice se zamknutim (vim ze MX Comp Eta ma zamykani,ale proste tech 105mm je pro me moc).

Takze urcite bych snesl 80mm vepredu, ale protoze se mi nechce menit jen tak vidlice (MX Comp ETA je super) tak jsem si zvyknul a i strmejsi vyjezdy jezdim s nezamcenou vidlici.

0 0
      • enjoy  

zkus i jine vidlice,treba ti marzocchi uz neprijde tak super.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.