• Jackal

Jaká bývá běžná vůle v oku tlumiče a kdy je vložka v oku na výměnu?

0 0
    • juli  

Bezne snad zadna a nova vlozka, kdyz to neni bezne. Ale proti gustu…

0 0
      • Jackal  

Ale no tak, vule setinová být musí,aby se to hejbalo,ale já myslím jak velká vůle je nutná,aby se muselo převložkovat, desetina?

0 0
        • juli  

No dobra, dobra. Kdyz dam kolo do stojanu a zahejbu zadni stavbou nahoru-dolu nesmim citit vakl. Pokud je, jdu po tom kde. Pokud je tedy v oku tlemice, vymezim. Trvam na tom, ze vule nula, s tim, ze vsechno musi chodi relativne volne, nebo jenom MALINKO ztuha.

0 0
          • Jackal  

Že jo!! Takže vám slavnostně sděluji, že cvákání co mě na fungl novým biku trápilo bylo způsobeni vůlí v oku tlumiče 0,4mm, brrr, ještě jednou 0,4. Strašné číslo.No a pointa? Dovozce k nám do republiky mě sdělil následující:„No my jsme si všimli a řešili jsme to dotažením na krev,bez ohledu na moment.“ Já se musel zeptat tady,protože se mě nezdálo,že bych byl úplně tak blbej a tohle jim sežral. Hlavně nechtějte vědět, co to bylo za značku kola a náš slavnej dovozce,to byste se smáli ještě hoodně dlouho.

0 0
            • Mamutt  

Šup to sem, jsem zvědavý. Od toho tu to forum navíc je!

0 0
            • Pavlos  

Davaj davaj

0 0
              • Jackal  

Nooo,ne úplně přímo dovozce,ale daleko to není.Dedukcím se meze nekladou. V. VO. VOK. a značka je handmajd

0 0
                • raceface  

Mazec…

0 0
                  • Jackal  

jak řikám, to je dovozce,ale rada pochází hádejte od kohožeto, ne přímo od něj ale z prodejny

0 0
                    • Banjo  

Señor Štěrba?

0 0
                      • Banjo  

to mělo být seňor..

0 0
                        • Jackal  

No voni prodejci jsou v tom tak trochu nevinně, protože jak sem se dozvěděl z jinejch zdrojů, vypadá to na chybnou serii,ale tohle, no nevim.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.