• cave

    nechci se nikoho dotknout(ale zřejmě dotknu) proč do sekce fotky kol davate běžná kola, která se dají koupit v kdejakém krámu a jejichž fota jsou na strankach vyrobce lepší. spousta Vás nadává na RB kterých je tam spoustu, ale je aspoň vidět rozdílný přístup majitele – ovšem když si 8 lidí koupí author modus bude to pořád jenom author modus – pokud ho nenechá láknout a neostrojí novými komponenty, ale pro to si nekupuje authora asi, že? Je to hnusnej názor já vím,ale mě osobně opravdu kompletní kolo koupené v „obchoďáku“ nezajímá.

    0 0
    • kesu  

      no castecne se s tim da souhlasit ale zas na druhou stranu kolik je tam biku ktery jsou v originalni stavbe?vetsina je prestavena a navic si myslim ze ta sekce foto nikdy nemela bejt urcena k prehlidce nejdrazsich biku.Nechci se tu zastavat arturu opravdu je nemam rad ale modus zase spatny kolo neni tak proc ho tam nedat,treba pak nekdo majiteli poradi co kde vymenit nebo nejaky jiny rady.A navic jestlize majitel toho moduse ma rad tak nevim proc by se s nim nemohl „pochlubit“ ostatnim.

      0 0
    • Pá-dlista1  

      Bud pysny na svuj stroj! Merida.

      0 0
      • kesu  

        :) takle sem to nemyslel proto jsou u toho pochlubit uvozovky

        0 0
        • Honzas  

          asi nereagoval na Tebe… by to bylo asi zarazeny jinde;-)

          0 0
      • senožrout  

        Když budeš chudej student, žít někde na Mostecku, kde je kupa nezaměstnaných a nízký mzdy nebo budeš mít početnou rodinu a budeš zaměstnanec nebo budeš splácet velkou hypotéku atd, pak je možné, že budeš i za Meridu nebo něco podobnýho rád. Hlavně, že budeš moci jezdit. A rád se pochlubíš, že sis na tom vytuningival nějakej trt. Ono, všechno je relativní…

        0 0
        • steel is real  

          ty ses hotovej petr bezruc :-)

          0 0
          • Quake 9.0  

            Řekl bych, že to zase taková legrace není…

            0 0
            • steel is real  

              nikdo netvrdi, ze je to legrace – akorat mi prislo, ze to sem mnoho nepatri – uz vidim cloveka z takoveto socialni skupiny – s vysokorychlostnim i-netem a fotakem s rozlisenim 5mpx.....

              0 0
              • slayer  

                A to je všechno potřeba k ježdění na kole?

                0 0
                • steel is real  

                  ne to je potrebne k umisteni fotky do sekce foto – a ne nutne staci ti dial up s 56k a 2mpx :-)

                  0 0
                  • Quake 9.0  

                    Řekl bych, že fo?ák si může půjčit a na net to může dát taky u někoho jiného. Případně doma přez modem, ani to není problém.

                    0 0
                  • Lišák  

                    Nevlastním digifi?ák a net mám doma hooodně pomalý na hooodně pomalým kompu a fotku kola mám… Jsem takový chlubílek :-)

                    0 0
          • senožrout  

            Jako myslíš, že bychvtaky inspiroval Nohavicu nebo Plíhala k napsání nějakýho bezvadnýho songu jo…? :-)

            0 0
      • CZiko  

        Rypeš? :)))

        0 0
    • vlk  

      já bych řek, že když někdo na bike-foru prezentuje své názory např ohledně techniky apod, tak se aspoň podívám na čem jezdí a hned vím, jaké přibližně může mít zkušenosti.Když tam bude mít borec authora na alivku a suntour vidlu, tak asi nebudu brát jeho rady ohledně X.O nebo RS vidlic vážně.

      0 0
      • Quake 9.0  

        Plný souhlas – prostě to udělá obrázek o bikerovi.

        0 0
      • JFB  

        to ze ma nekdo takovy a takovy kolop reci neznamena, ze nemuze mit zkusenosti i s jinym matrosem, ne? nebo jak vis, ze ty fotky jsou aktualni? to mi prijde trochu mimo…

        0 0
      • Smazaný účet  

        No tak to je uplně hloupej názor, ale je to názor… Já mam Artura na deorku a přesně vim jaký kolo bych chtěl kdybych na nej mel…Resp. uz ted na to m pracuji… Kromě toho že šetřim, scháním informace o jednotlivých komponentech, prostě se o to zajímám a baví mě to… Je to jako kdybys třeba nevěřil zkušenému automechanikovi, protože jezdí v oktávce… Borci přece maj bávo nedo mercedes, nebo jiný auto. Ale tohle je opravdu predsudkářství…

        0 0
        • Quake 9.0  

          Vem to tak, že Ti někdo cpe zkušenosti se SIDem a jezdí Dirt a vypráví Ti pohádku o tom, že špageta je nej i na XC… Tak jsem to alespoň pochopil já.

          0 0
        • vlk  

          no tak třeba podle toho co píšeš bych se pro radu zda XT nebo XTR , nebvo zda XTR nebo X.O. z hlediska výdrže a životnosti přehazky neobrátil.

          0 0
          • Smazaný účet  

            Jo to bych ti ani neradil :o) Ale když už se k tomu někdo vyjádří, tak bud mít třeba zkušenosti od svých přátel, kteří jezdí jiný biky… Spousta lidí tady hodnotí vidlice, ale nikdy je na kole mít nemohli… Teda neznám nikoho kdo by vyzkoušel 15 vidlic, takovým způsobem, aby to bylo zcela objektivní hodnocení… Ale vědí to, protože si to támhle přečtou, jinde se zeptaj, atd… Tak je to ze všim ne?

            0 0
      • senožrout  

        Člověk má i kupu kamarádů. Taky mám pár zkušeností s X0 nebo RS vidlicemi, ačkoliv to nevlastním…

        0 0
      • admxx  

        no ale taky to muze byt typek ktery ma plnou prdel penez, koupi si namakany stroj a vubec nechape co ma doma, prohani se po asfaltkach a tvari se drsne a na prdel mu da kdejaky typek s alivkem.

        0 0
    • BUCEW  

      konečně někdo kdo mi mluví z duše.Přešně tak fotky typu "co na to říkáte"a tem nějaká ***** kelys nebo merida…atd.Osobně chápu když má někdo kolo potuňený nebo nějakou kultovku,ale tohle.....trapný.

      0 0
      • Pebe  

        Tak nám, Bukvo, ukaž, na jaký mrdce jezdíš ty.

        0 0
        • wroum  

          at se ti to libi nebo ne, tak lepsi kolo nez ma Bucew, tady budes hledat dlouho a najdes tak asi 2, ktery budou spis srovnatelny nez lepsi…

          0 0
          • vlk  

            Když nám ho neukáže, nemůžeme hodnotit.Ten odkaz na stránky co má v profilu mluví za vše-co je to asi za člověka-to je nechutné.

            0 0
          • Pebe  

            Mě se hlavně nelíbí, jak se vyjadřuje. A až uvidim jeho kolo, jenom mu poblahopřeju. Nejsem závistivej. Ale aby proto, že někdo holt má hlouběji do kapsy, tady musel číst, že jezdí na „mrdce“…to mi přijde bezohledný.

            0 0
        • BUCEW  

          :-)))) jééé to je super já se tady vždycka dobře pobavím.Tak hele zdá se mi lehce primitivní dělat si obrázek o někom podle toho jaký má kolo.To jako když tam bude stevens za sto litrů tak si řekněš…" hmm to bude machr asi tomu rozumí".Ve skutečnosti to bude zbohatlík kterej nemá páru o tom na čem jezdí.(platí to i naopak).majetek člověka je zcela neobjektivní hledisko.Navíc nemám potřebu exhibovat se svým kolem.Mám na kole dezič kterej sem dělal tři měsíce a moc se mi líbí.Jestli se líbí někomu jinému je mi jedno a nepotřebuju aby mi ho odborníci z BF hodnotili.

          0 0
          • Quake 9.0  

            Takže se za svoje kolo vlastně stydíš. No jo, stydíš. Co jiného na to říct. Kolo nedělá celkový dojem o bikerovi, svůj dojem si můžeš vylepšit tím, že si napíšeš do profilu kdo jsi. Kolo je jen obrázek toho, co jezdíš. Nikdy né skutečnost. Když nenapíšeš co jezdíš a nedáš ani fotku, tak jsi prostě biker, co se stydí sám za sebe… Nic jinýho.

            0 0
            • BUCEW  

              :-)))))) ty si vůl.Kdybych se styděl tak bych nedostatečně věřil v sebe jako jezdce a ve své kolo a měl bych strach že když ho zveřejním tak se mi budou profíci smát.No nic omlouvám se všem kterým jsem urazil kolo:-))) asi sem fakt extrémista.

              0 0
              • kovar  

                extrémista není ten správný výraz.

                0 0
              • Quake 9.0  

                A nemáš snad strach? Proč ho teda nezveřejníš, když máš takovou kultovku, která tam podle Tebe patří, a v profilu nenapíšeš kdo jsi. Takhle to vypadá, že jsi, nic proti, přinejmenším úchyl co si ho honí na kole. Smát se lidem, co nemaj na pořádný kolo a přitom je kolo pro ně vším, však míň než rodina mi přijde dost ubohý. Já právě oceňuji to, že si i tak dokážou udržet kolo jako svého koníčka a je příjemné vidět, že je spousta bikerů na tom při nejmenším stejně, případně že na tom není člověk zase tak špatně.

                0 0
                • BUCEW  

                  nevím jak si přišel na to že bych měl kultovku a nikdy jsem neřek že tam moje kolo patří.Kdybych si to myslel tak už je tam od ledna.To ty mě furt chceš nějak hodnotit podle kola:-))Já nehodnotím lidi podle toho jestli jezdí na levných nebo drahých kolech,ani je nehodnotím podle toho co mají napsáno v profilu.Co se týče fotek kol v sekci foto otázkou zůstává jestli je tady ta sekce proto aby si mohli rajdři vkládat fotky svých kol do profilů a nebo proto aby se člověk mohl potěšit pohledem na hezké stroje.Chtěl jsem jenom apelovat na soudnost rajdrů aby zvážili zda jejich stroj skutečně stojí za zveřejnění.Když tam bude merida na alivku ze supr designem tak proč ne.Jinak je to nuda.Nic proti bikerů a jejich kolům.p.s.co se týče honění na kole tak si asi odhalil tajemství mého designu.

                  0 0
                  • hydrant  

                    ona i merida na alivku, jedna z tisíců stejných, může tomu majiteli dělat takovou radost, že se s ní chce pochlubit. Nevidím na tom nic špatnýho. A když se mi to nelíbí nebo nad tím dokonce ohrnuju svůj vznešenej vysoko nošenej nos, tak na to příště už koukat nebudu. A nebudu o tom ale ani mluvit jako o „mrdce“. Je to hloupý a primitivní.

                    Když totiž pak vidím je, jak si jedou spokojeni s úsměvem na tváři lážo plážo na kole za 13 tisíc a srovnám to se sebou, který se snaží chrtit na kole o dvě třídy lepším, tak jim musím i závidět jak jsou v pohodě a za ničím se pořád nepachtí. Si pak někdy připadám jak hňup a nezachránilo by mě od toho ani ikstéerko s crossmaxama.

                    0 0
                    • piskot  

                      ne že bych byl dotčenej alívkař :), ale i já se s mým kolem rád pochlubím a hlavně dost často ty borce na kanónech s ikstéerkem při závodě předjedu :) … co není v nohou na sebelepším kole nedoženeš…

                      0 0
                      • slayer  

                        Mám takovej pocit, že tohle už jsem někde čet. To si všichni s alívkem myslej že jsou nejlepší?

                        0 0
                        • hydrant  

                          oni si to nemyslej, to si myslíme my, co jsme o s vybavením o kousek výš. Blbý je, že nás pak opravdu při závodě předjedou :-(

                          Asi jsme výš s vybavením, avšak výš už tak vybaveni nejsme :-)

                          0 0
                    • civetta  

                      Zlata slova… Plus rekapituluju + podepisuju: anonymy nebrat (vazne, nebo nejlepe vubec 8-))) a kdo si tam da fotku, nemusi nutne byt vlastnikem – ehm – kultovky (co to je?), prave naopak: dava tam kolo/a, na kterym jezdi, podobne jako shodou okolnosti v userech neni deset Hermidu a tri Bambulove 8-))) Na druhou stranu: chapu a beru borce, kteri premysli i nad bidonem 8-))), ale nemelo by to dopadnout jako na ty tuning party tenhle vikend…

                      0 0
                      • cave  

                        myslíš, že je možné na poskládaném kole z nekonvenčních komponentů v plné rychlosti a s dvěmi promile najet do davu a vážně zranit sedm lidí karbonovou klecí na bidon.

                        0 0
                    • sfinga  

                      souhlasím :-)

                      0 0
              • honzarb  

                nechci nic rikat, resp. psat, ale pusobis na me dojmem, ze ses divnej

                0 0
            • Chaingang  

              No,hele,znám bucewa z vyprávění,osobně znám jenom jeho otce,ale vím,že bucew rozhodně není nějakej trapák,kterej se tady snaží zamachrovat svým kolem. Je to člověk,kterej dlouho pracoval v oboru a zásluhou jednoho čůráka o svoje místo přišel.(znám tuhle historku jenom z vyprávění,ale na 90% je to pravda)

              0 0
          • Pebe  

            Když ti to přijde lehce primitivní, tak to nedělej. A když řekneš, že je nějaká značka „špatná“, měl bys radši specifikovat model a proč to říkáš(neboli vlastní zkušenosti) a ne házet všechno do jednoho pytle.Porovnávat Kellys Sabotage s Meridou Kalahari asi nejde…

            0 0
          • tornado  

            sakra to sem si sem chtel dat foto kola ale kdyz bude drahy budu za ****** co nejezdi a chlubi se …

            0 0
      • universal  

        na svuj vek bys uz moh mit rozum,jak tak ctu tve prispevky pripada mi, ze ti je tak o deset let min…mozna i o 12

        0 0
        • hydrant  

          výborně, bez odkazu, tak to nakonec šlo. takhle se příště na tvý stránky podívám v pohodě a se zájmem a ne proto, abych věděl co je to za otravnou vtěrku :-) h.

          0 0
      • admxx  

        ty si vazne debil…

        0 0
    • Smazaný účet  

      To není hnusnej názor, to je pěkná blbost. Ta sekce se jmenuje „naše biky“. Takže když někdo má sériovku, měl by se stydět a rači tam nic nedávat? Myslím žes nepochopil smysl té sekce. Ne nadarmo je v info o uživateli odkaz na „foto biků“. Já třeba víc nechápu proč se někdo nechce pochlubit jak se menuje a odkud je etc…

      0 0
      • Quake 9.0  

        To taky nechápu. Je to, řekl bych, trochu škoda. Anonymita má zajisté i podíl na kvalitu některých příspěvků.

        0 0
      • cave  

        špatně jsi to uchopil tu odpověď – tak jsem to nemyslel, stydět rozhodně ne – myslel jsem, že je to trochu i o invenci není nic invenčního zakoupit si kolo, které je bežně prezentováno v dobrém rozlišení na webu výrobce

        0 0
    • JFB  

      a neni nahodou to, jaky kolo si dam do sekce „moje biky“ taky „moje“ vec? je to snad od toho, abych mohl ukazat, jaky kolo mam, ne? zvlast kdyz nikdo nikoho nennuti, aby tuhle rubriku sledoval:-)

      0 0
    • Raydowe  

      Cave, myslim si, ze je to hodne blbej nazor, takto si mozes naozaj urobit o cloveku nazor sovj nazor, ked si nanho kliknes, vidis jeho bike, vies aky ma k biku vztah, ak niekto potrebuje poradit aku vidlu, nemusi pisat co ma za bike, viem si ho pozriet a najlepsie mu poradit a opacne.

      Ja tu svoj este nemam, alebo ho furt prerabam, ale za dva mesiace snad uz bude podla mojich predstav tak ho tu konecne supnem, dufam ze ho do vtedy nerozflakam.:))

      0 0
      • fousek  

        No kdybych sem mel dat kolo az bude podle mejch predstav tak se asi nedockate:-)

        0 0
    • kralovek  

      Mas naprostou pravdu, je to vazne hnusnej nazor. Tuhle sekci rozhodne nechapu jen jako moznost „pochlubit se“, ale spis jako „prezentovat se“ … podle ceho bysme se meli poznat, nez podle biku??? No a ze se jich tam sejde par uplne stejnych … no a? Aspon vim kdo na cem jezdi.

      0 0
    • admin  

      moc nechapu tento prispevek. Do teto sekce se koukat nemusi nebo ji muzes jen tak prolitnout. Spousta lidi tady chce ukazat na cem jezdej co si tam zmenili vylepsili … pokud te to nezajima tak se na to nekoukej nebo si tam vyhledavaj biky co te zajimaj.

      0 0
    • Jaroslav  

      Zajímavá debata.Ovšem nevím co tady řešíte když polovina z Vás co odsuzuje fota sériových kol tady nemá ani svoje jméno a snad ani fotku svého kola.

      0 0
    • universal  

      ..zrovna dneska jsem pridal svoji „seriovku“ a kdyz jsem videl ostatni „vytunena dela“ trosku jsem se stydel, ale i tak si myslim, ze moje obycejne kolo nekoho mozna bude zajimat a kdyz ne tak si proste podiva na neco jineho, nechapu proc to vlastne stepime…8-))) universal

      0 0
    • Volf  

      No a jak by jsi si to představoval. Na rozdíl od tebe tam má spousta lidí svý kola vyfocený. Takže pokud má někdo kolo koupený v obchodě tak nemá lízt na BF? Nebo pokud to bude Artur / mám jenom rám/ tak ne, pokud si koupí nejlevnější Cannondale tam může ? Hele spousta lidí tady je do kola zažranejch a rádi se pochlubí a pak taky mají možnost podívat se jak si stojí jejich bike oproti ostatním atd. A k těm mModusům. Když si ho koupím, tak je to můj Modus a ne jeden z osmi, ale to ti asi nevysvětlím.

      0 0
      • cave  

        ja to říkal…rád se podivam na jiná kola, jak jsou poskládaná, nemám potřebu tam dávat svoje kolo. Podívej se na třeba na mtbr – ta galerie je tam převážně z kol, která jsou postavená doma, koupím rám a tak dál… na kompletní kola konvenčních výrobců se mohu podívat jinde a většinou lépe nafocená. Prostě chápu, že ž se chce někdo pochlubit s postaveným RB zabralo mu to dost času, trochu u toho musel uvažovat (např. aby to nestálo kotel) a výsledek může být inspirující ještě jednou promiň- modus (ani ten jeden z 8) mě neinspiruje…

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Jsou seriovky, ktery v Cechach uvidis bud v katalogu nebo tady: http://www.bike-forum.cz/…05081119.jpg a me pripadaji i takhle dost inspirujici :)

          0 0
          • cave  

            o.k. to jsi uhodil na špatnou strunu :-( ja jsem cistokrevny xc – tohle mi moc neříka

            0 0
            • Pá-dlista1  

              Tezko poznat. Podle profilu jses nula ;)

              0 0
            • fousek  

              No udelam ti rychlokurz, jak ma vypadat pekny kolo:-) Nesmi mit klasickou stavbu 2 trojuhelniky to uz je okoukany asi tak 50 let (takze vsechny HT XC stroje nejsou pekny), pak cim vestsi zdvihy kolo ma tim hezci je to kolo a cim min kravin na nem je, tim taky hezci (nosice, rohy, stojanky, zrcatka, kosiky na piti, brasnicky atd.) Takze to kolo co ukazal Padlista je pekny kolo, taky docela pekny kolo je RB dragster

              0 0
          • cabbage  

            mas pravdu, hnusnejsi seriovku uvidim leda tak v tescu.....:)

            0 0
        • Volf  

          No ale úplně čistokrevnejch sériovek tam moc nenajdeš.

          0 0
      • cave  

        jo…v galerii je jeden author (navim kde presne , moc tam nechodim) sector z ritchey nitanium – vidli ma pevnou od sfinxu, morati predstavec, xt 03 – zajimavy kolo a presto author – presne to tam patri

        0 0
        • Smazaný účet  

          Tak zavedeme komisi, která bude rozhodovat co tam patří a co ne? A proč z toho chceš mít galerii něčeho extra? Proč to nemůže bejt prostě jenom součást infa o uživateli?

          0 0
          • cave  

            to říkáš ty, já se jenom ptal proč a dovolil jsem si prohlásit, že taková kola jsou nezajímavá v této sekci protože jsou již jinde, ale ty si z toho vezmeš : nick:cave je netolerantni prase, který je tu pod podivným pseudonymem, nevím kolik mu je a jaká je jeho adresa a rodné číslo a navíc tu nemá kolo ( kolo tu nemám pro to, že necítím potřebu ho tu mít a rozhodně se za svoje kolo nestydím – není to author ani jiné sériové kolo :-)

            0 0
            • Smazaný účet  

              K ničemu co píšeš, jsem se, myslím, nesnížil, a ač mám silné chutě (a ty to možná chceš), neudělám to ani teď.

              0 0
    • zac  

      jeste me napada, ze diky tem fotkam clovek muze nekoho poznat na vyjizdce nebo na zavodech…

      0 0
      • Meesha  

        spravne! I kdyz rozlisovaci schopnost na „seriovym“ kole je trochu horsi, ale ty chrti-zeleny vetsinou rozeznam :-)

        0 0
        • Cejlon  

          TATO DEBATA JE NAPROSTO O NIČEM!!!NA BIKEFORUM NEPATŘÍ!!!!

          0 0
          • steel is real  

            vetsina debat je tu v podstate o nicem, mozna je to lehkou agresivitou ucastniku :-), clovek si dovoli nejaky lehky sarkasticky vtipek a je a zle

            0 0
          • Meesha  

            akorat to nechapu jako reakci na muj prispevek?! Spis nez zakladat takovyhle flamy by bylo lepsi zalozit thread jak psat prispevky!

            0 0
    • honzarb  

      kluci nehádejte se!!!:-)

      0 0
    • JMT  

      dyz se ti nelibej, tak na ne necum !

      0 0
    • Eila  

      moje silnicka, ktera tam bohuzel momentalne neni byla nekolikrat ohodnocena jako seriovka a rozhodne ji neni, ram, barva, doplnky… mam ji rada a klidne se ji pochlubim, a s kbikem ktery je zase seriovkou nejvetsi se rada pochlubim, protoze je proste krasnej, i kdyz uplne do detailu tak jak mi ji prodali.

      0 0
    • Vymi  

      ses asi tak trochu narcis???? :-))))

      0 0
      • Jaroslav  

        Předpokládám ,že ti kteří tady foto svého kola nemají tak ho koupili z druhé ruky.Možná jsou to nějaké čorky. Jestli tu uvidím svého ukradeného Gianta Sepersérie ATX850 tak budu zlej.

        0 0
        • universal  

          vzdyt tam taky fotku kola nemas 8-)))

          0 0
          • Jaroslav  

            Právě na tom pracuju.Za hodinku tam bude. Nabiím baterky do fo?áku.

            0 0
            • hydrant  

              no já nemám kolo hotový, čekám na rohy. Až to bude komplet, půjčím si fo?ák. A až to blejsknu a pověsím to sem, tak to schytám za to, že mám tuctovku a za ty prachy že to mohlo být něco lepšího a lehčího ajánevímco. Ale dám to sem. A když se to někomu nebude líbit, doufám, že nenapíše nic anebo jen diplomaticky, že má raději free než chrty. A jestli napíše něco o „mrdce“, tak mě to sice dost zamrzí, ale nejvíc líto mi bude toho zlýho člověka.

              0 0
    • McBlacky  

      ** mě by jenom zajímalo, na čem ty jsi začínal. Je tady dost borců, co začínali na SISce a dneska jezděj na bednu. A když máš ke svýmu kolu vztah proč si ho nevystavit? **

      0 0
      • cave  

        rok 89 – zřejmě kradené kolo, mix deore ( v té době se vyrábělo deore) a xt – deore byla starši nejvysší řada shimano z tohoto tam byla prehazovačka, přesmyk a kliky xt horni řazeni a brzdy a náby, sedlo veta rafky araya sedlovka a představec nevim,rám byl chromo bianchi – kolo jsem měl asi dva roky – sejmulo mě auto a kolo vzalo za své; na bednu nejzdím…:-) od té doby jsem měl dve kola v roce 93 jsem koupil jako každý hevy toolse na xt, potom kleina z druhe ruky, dnes mám rám postavený na zakázku, xt z 2003, thomson, avid, dt onyx,selle italia…nestálo to moc myslim, ze by to 50 nepřelezlo – nemam důvod to fotit a někde to publikovat

        0 0
        • enjoy  

          dobry.ty po fotce svyho biku netouzis,ale proc do toho kecas ostatnim?vysve­tli..:-)

          0 0
          • cave  

            promi do niceho nikomu nekacam – to neni diktat, to byla otazka – odpovedi bylo habadej, mozna jsem svojí otázku nenakladl nejvhodněji – dobrá, ale několikrát jsem ji, ve snaze reagovat, rozvedl – nepsal jsem nedavejte sem svý ******** authory, nabrž proč je sem davate když je můžu jinde, lépe nafocené, vidět…

            0 0
            • enjoy  

              urcite bys byl radsi,kdyby tu byla halda tech samych authoru se stejnym bilym pozadim:-).ja zrovna nepatrim mezi ty kteri povazuji bike na bilem pozadi za nejlepe vyfoceny.

              0 0
            • rock  

              Hmm … protože bike, co uvidíš jinde, je ničí, zatímco ten uveřejněný tady je MŮJ. Protože to by asi mělo být smyslem sekce Naše biky: představit konkrétní stroj konkrétního bikera, na ty anonymní se opravdu můžeš podívat kdekoliv jinde a není tedy důvod je sem dávat …

              0 0
    • rock  

      Pánové, pánové, pánové … tahle debata mne podnítila k tomu, že si konečně nafotím svýho miláčka a vrazím ho do useru – navzdory všem, co mají, případně budou mít pocit, že toho není hoden …

      0 0
      • Smazaný účet  

        Jo… Já udělám ještě víc fotek mobilem svého Artura… :o)

        0 0
        • slayer  

          Správně, kvalitních fotek z mobilu nikdy není dost. :)

          0 0
          • -b-n-x-  

            libi se mi to spojeni: „kvalitni fotka z mobilu“ :-) Pripomelo mi to jeden vtip: „Vite co maji spolecneho kouzelny dedecek a chytra zena? Oba dva jsou nadprirozene postavy“

            0 0
    • Raydowe  

      Cave vim na co narazas, viem ze to nemyslis zle, ale uvedom si, ze BF neni prohlidka kol, aj ked sa da na to pozerat aj ztohto pohladu, Fotobiku je cast profilu, je to ako tvoje druhe ja, a je jedno ci to je bike ktory si pozries v obchodea alebo ktory si zlozis, chodia sem aj ludia, ktory s bikom este len hodlaju zacat, a nevidia rozdiel medzi zlozenym a seriovym, popripade niekto nadaby na fotke seriovku, ktora sa mu paci a zacne sa o nu zaujimat.

      Ty tu sekciu chapes ako prehliadkou bikov, ale to je mimo…

      0 0
    • Otto  

      Hele, a když mám originální kolo (postavené s mnou navrženou barvou laku, vybranými komponenty apod) za cca 13.000, tak si ho tam můžu nechat? A když má někdo kolo za 70.000 (jeden můj známy) a najezdí ročne asi 700 km, tak je sním hodnotnější než snimek mého kola, které je levnějsší, horší , ale najedu ročně aspoň 3000 km? Myslím že by se mělo stopnout celé toto nesmyslné téma…

      0 0
      • cave  

        cítím tu nějaký problém – jediný správný biker je ten s aliviem max. deore, protože to těm hovadům na drahých kolech nandá kdy si vzpomene. každý kdo má morati je leštič a snob

        0 0
        • dalimil  

          to asi špatně čteš,mě z toho plyne – biker je ten který jezdí a jedno na čem.XTR samo o sobě z tebe bikera neudělá…

          0 0
          • Luka  

            hm, mozna bych to jeste trochu rozvinula, ze biker je ten, kdo ty trubky ma vazne rad, jezdi a jedno na cem. Podstatny je vztah ke kolu jako takovymu. Tak… :)

            0 0
          • hydrant  

            Aby sem někdo nedopsal: …ano, bikera z tebe totiž udělá SRAM… :-)

            0 0
        • kankrlicek  

          Hele, já teda tu šedou myš jezdím, za snoba se nepovažuju, leštič ani náhodou :) a s tím nandáním máš asi pravdu – na Sudetech mě předjíždějí i týpci na pevný vidli, se sandálama a plandavým triku i kalhotách z bavlny. Fotku kola jsem tam dal proto, že jsem se chtěl pochlubit, že ten můj dlouholetý sen se stal skutečností.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.