• tornado

kdo vite jak vypada od RB barva zelena metaliza , co na ni rikate ? je to velkej ulet ?

0 0
    • architekt  

V hobbysportu v brne a domino sportu v ceskem tesine maji myslim kousky trubek s ruznyma barvama. Tak treba jestli to nemas ve svem okoli nekde tady. Treba maji tu zelenou taky a muzes na ni kouknout in natura.

0 0
      • tornado  

ja vim jak vypada ale nemuzu se rozhodnout jestli ji mam dat nebo ne , vypada jako vybledlej spenat v metalize , v plzni maj ten ram celej a uz sem byl rozhodnutej pro jinou ale tohle mi zviklalo, je tak hnusna az je hezka …

0 0
        • architekt  

jo takhle :-) tak to je tezky radit :-) to se asi budes muset rozhodnout sam… ja taky porad resil barvu a nakonec jsem koupil bily ram :-)

0 0
    • t_kopec  

Myslím, že to vypadá úplně stejně jako má Richard Gaspi. No pokud to dáš na kolo, budeš jak rosnička :)

0 0
      • fousmen  

nevim jak vypada tahle zelena metaiza, ale gaspi ma kawasaki green (-: a metla to urcite neni..

0 0
        • t_kopec  

sorry, metalíza to není, ale myslím že barva bude naprosto totožná

0 0
    • jakub  

si projed foto biku, myslim ze tam nakej brcalnik je… ale nevim jiste

0 0
    • hydrant  

sice nevím, jak ta barva vypadá, ale když se ti líbí a nikdo to tady nevozí, bych do toho okamžitě šel, budeš mít jedinečnej kousek. Černá je sice hezká, ale to má každej. Ty budeš mít něco výjímečnýho.

0 0
    • JMT  

vypada podobne jak ta na giant reign 2,videl sem ji na enduro ladenym speedstru a nevypadala spatne, ale jesli to chces na svihovy kolo tak blee

0 0
    •  

Kočička! Haf!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.