• dusan

Prosim poradte, ktora vidla je lepsia, Rock Shox Pilot XC alebo SUNTOUR AXON LO? Dik moc

0 0
    • CZiko  

dle mého názoru (a asi nebudu sám) určitě ta pilotka…

0 0
    • palladin  

Pilot…

0 0
      • dusan  

Dik, a este jedna otazocka…ktora je lepsia podla vas Manitou Axel Comp alebo Suntour Axon-D? Vopred diky.

0 0
        • CZiko  

ja bych se opet vyprdnul na suntoura a bral Axela… po skušenostech se suntourem…

0 0
          • dusan  

Dik za radu, mohol by mi este niekto pls vysvetlit jak vlastne funguje ten lockout a aky ma vyznam?Viem, ze su to detske otazky, ale sak je to bike-forum a chcem zistit co najviac.Diky

0 0
            • Pá-dlista1  

Tim si chtel rict, ze bike-forum je pro deti?

0 0
              • jakub  

ano bike forum je pro deti, sak admin ho chtel prejmenovat na children forum to nevis ???? (((-:

0 0
              • dusan  

Ne tym som myslel seba, ze mam detske otazky, ale tie technologie idu zavratnym tempom, nestiham vsetko stihat

0 0
            • jakub  

lock out ma ten vyznam, ze s nim zamknes vidli, cimz snizis ztratu energie (treba po silnici nebo v kopci) kdy by se ti vidla zbitecne pohupovala, princip – kazda znacka ma svuj princip…

0 0
              • dusan  

ale okrem lockoutu ma kazda vidla volne nastavitelnu tuhost, je tak? A ked na vidle nastavim uplne najtvrdsiu tvrdost neni to vlastne lockout?

0 0
                • jakub  

no tak to urcite neni, vyhoda lock outu (podotykam ze ho nemam) je v tom ze ti vidla normalne funguje a kdyz chces zamezit pohybu te vidle jak jsem psal vyse zapnes lock out, dyz potrebujes aby ti zase poradne chodila, lock out vypnes a mas odpruzenou vidli. Znam lidi co maji lock a vubec ho nepouzivaj, tedkom nedavno jsem se ale byl podivat na chrtim zavode XC a tam ho elita pouzivala i na 80 m silnici a pak ho zase hned v terenu vypla… je to asi vec nazoru a chrteni…

0 0
    • jakub  

marzocha, to bylo uplne k veci doufam ze jsem ti poradil

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.