• thomas123

Mam jednu otazocku.

Ako by sa mali spravat hydraulicke brzy. Ked slacim packu na doraz, uz by dalej nemala ist alebo este hej? Lebo ja ju stlacim na doraz, brzdy brzdia ale packa este pruzi cca 1 cm? Je to ok, alebo je to zavdrusnene? Podla mna, kedze je to hydraulika, nemalo by tam nic pruzit. Teda iba ak by pruzila packa resp. mechanizmus packy, co sa mi ale pri XT nechce verit.

Dik

0 0
    • Pá-dlista1  

A co hadice?

0 0
      • thomas123  

Hmm. No pokial je plna, tzn. ce tam nieje vzduch, nema preco pruzit. Ma nejaku ocelovu vystuz, nie?

0 0
        • Pá-dlista1  

No, kdyz myslis.

0 0
          • thomas123  

To nebolo konstatovanie ale otazka! Je mozne ze aby pruzila hadicka? Pri XT?

0 0
            • kovar  

samozřejmě, že je to nejen možné, je to jisté

0 0
            • wroum  

presto trochu pruzi. bez ohledu na pismenka na ni napsany.

0 0
              • Pá-dlista1  

Kdyby bylo XTR omotany dokola, tak by to mohlo zpevnit :) Docela me udivuje, jak se nekdo diva na XT jako na modlu :))

0 0
                • thomas123  

Nieje to modla. Ale predpokladam, ze ked je nieco v rebricku Shimano na 2 mieste tak to asi bude dost kvalitne. Ale pokial je mozne ze pruzi hadicka, je to ok. Nejako sa s tym zmierim. :-)

0 0
                • wroum  

kdysi, kdyz sem kupoval XC kolo, komplet na XT (tehdy sem este tvrdil, ze FR kola sou na hovno, protoze se na nich neda nikam dojet), sem si rikal, ze to musim koupit za kazdou cenu, i kdybych mel ten ram vymenit. XT pro me byla modla. XTR naprosto nedostupna nadhera. A ted? jakykoliv XC kolo je pro me pouze kolo omezujici me v zabave, XT je standard a XTR je pro me zbytecnej a drahej nesmysl. A jak sem zmenil nazor na „tezky“ kola asi uz tusis…

0 0
    • Cipan  

Já mám XT04 a na páce pruží odvzdušněná brzda asi tak 5mm, přední trošku míň a zadní trošku víc ;)

0 0
    • BB  

ja bych si tim nelamal hlavu, zavzdusnenou brzdu jsem zatim vzdy bezpecne poznal i kdyz nejsem zadny technik. Pokud ti to brzdi a dobre, tak to zavzdusnene neni.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.