• Volf

Včera mojí ženě praskl po roce celý skelet na Vitesse CP3. Docela mě to překvapilo, protože při její váze a způsobu ježdění by mě nenapadlo, že může prasknout. No takže 1600 je v háji a co dál. Našel jsem na netu Selle Italia Flite lady a chci se zeptat jestli máte někdo nějaký zkušenosti. Ta Vitesse vyhovovala, ale nerad bych zase kupoval sedlo na rok a já jsem se Selle Italia moc spokojenej.

0 0
    • RomanH  

Flite Lady ma zena od MartinaXC. Nekde v historii psal, ze je s nim spokojena, zkus hledat. Ale stejne, co si na vlastni kuzi nevyzkousi…

K tomu Vitesse : mas jeste jeden rok na reklamacku, ne ? V mem okoli hodne kamaradek jezdi na Vitesse Ti Twin Tech (ne CP3) bez nejmensiho problemu (mimo absence ochrannych krytu v zadni casti sedla). Ja jej budu tedka zene taky kupovat.

0 0
      • Volf  

Myslíš, že na prasklej skelet / celej ten průhlednej plast / můžeš uplatnit reklamaci. Jinak je fakt, že žena je z toho sedla nadšená a všichni víme jak je to se sedlem.

0 0
        • RomanH  

Skelet, nebo povrch ? Nevidim duvod, proc nereklamovat praskly skelet sedla, pokud clovek nevazi zrovna 120kg.

0 0
    •  

Kočička! Haf!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.