• Thomasson

ahoy ahoy ahoy :) taxem si poridil hardrocka ( www.specialized.cz/…bike2_05.php?…) a tak nejak sem projizdel forum a nejak se Vam moc nelibilo…ale me se libilo moc :) vybava sice na howno (vidle extra) ale tak nejak je to co jsem si predstavoval akorate pro me…kolo na kterym se da jet ale na druhou stranu i zablbnout a obcas neco sjet…v 901 rikal ze ram je fuck dobrey nejak se v tom extra neorientuju ale fuck mi pride bitelney tak jestli Vas muzu poprosit tak sem s nazorama a radama cemu se pripadne vyhnout ;) predem dik Tom

0 0
    • enjoy  

tak zaprvy rekni mame,at ti da facku:-).muzes bejt rad ze jsem to cely precetl:-). jinak,na tomhle kole se chvili projedes a i chvili zablbnes.sam uvidis jak dlouho vydrzi.

0 0
      • Thomasson  

hehe :) tak to nevim ale vyridim :) cestina nigdy nebyla moje „kobyla“ :)

0 0
    • Martyss  

Hlavně, že to má kotouče…:-(

0 0
    • Zil  

Taky mám hardrocka da se na tom celkem zablbnout ja na tom jezdím sjezd :) ta vidle je na… tu jsem vymnenil za Z1 FR3 brzdy taky nic moc ted kupuju Hayes 200mm jinak kamarad uz jeden ram poslal do věčných lovišt urval zadní patky ještě že na to dávají doživotní záruku jinak jsem ale spokojeny zablbnu a dopravim se kam potřebuju čus.

0 0
      • Thomasson  

zupa :) takze snad to nebyl zas tak spatney kauf…jinak ta vydle je fuck hrozna :( no a brzdy…no nevim je prvda ze sem na jineych moc nejezdil…ale pride mi brzdi celkem fajn…ale treba casem dospeju k jinemu nazoru…dik za nazory rad privitam dalsi :)

0 0
        • kamtcho  

Ale neprijde, ja som ich mal tiez, na Kone cinder-cone. Aj ta vidla bola MZ len race ale to je rovnake howno.Oba komponenty teraz lezia pod postelou. BTW predam lacno.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.