• Liboreau

pouziva nekdo na karbonovou sedlovku specialni objimku pro karbonove sedlovky, nebo staci klasicka objimka? Diky

0 0
    • rock  

Stačí obyč. Měl jsem problémy se zajížděním sedlovky, ale v mém případě to spravilo pečlivé odmaštění sedlové trubky a sedlovky samotné … pak už nebyly sebemenší potíže …

0 0
      • wbiker  

Na to odmaštění bacha, nevím, jak je to u karbonu, ale jiný materiály docela rády srůstaj. Zrovna jeden takovej případ řeším, nevíte, jak z toho ven?

0 0
        • fcmp  

Ahoj . mel bych dotaz muzu pouzit objimku Sting ST 502 na karbonovej ram a karbon sedlovku ? Nebo musi bejt nejaka special objimka na karbon dily . dik

0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            0 0
          • siafu  

rám mi došel s klasickou, sedlovka karbon, ale mám tam redukci, sedlovka nezajíždí, akorát mi přes to teče voda do rámu

0 0
            • fcmp  

Cau.nemam problem s tim ze by sedlovka zajizdela jen bych nerad rozbil ram tim ze pouziju spatnou objimku . Proc je lepsi objimka se sikmim vyrezem na karbon ramy,sedlovky? A pokud tam dam tu Sting s tim rovnym vyrezem ale otocim ji o 180 tak ze vyrez na objimce bude na opacne strane nez vyrez v ramu tak to snad bude ok ne? dik

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.