• alda206

Chtěl bych dát na starší kolo kde je klasická vidle nějakou odpruženou, nejlépe Suntour XCP-D RL ale nevím zda bude sedět a pokud ano jaké koupit hlavové uložení.

0 0
    • Vymi  

radeji to nedelej… a za ty penize co usetris si kup tridove dobrou vybavu na kolo… :-) jinak Ritchey maji celkem slusne hlavove slozeni… co je to za ram????

0 0
      • alda206  

starší od amuletu s klasickou vidlou stáří tak 6 let

0 0
        • Vymi  

hm… pokud muzes vem ten ram sebou do obchodu a aby si koupil opravdu spravne hlavove slozeni… 6 let je dost… rozdil tam asi bude…

0 0
          • alda206  

to bude asi nejlepší varianta

0 0
            • Vymi  

jinak co se tyka te vidle… ty suntoury nejsou opravdu nic moc… mozna neco od RST ale jinak… ale jak rikam radsi ty komponenty nez zbytecne vyhozene penize… :-)

0 0
          • slayer  

Co že to? Tady jde spíš o to jestli má hlavu 1 1/8" a ne 1" aby mu tam ta vidlice šla ne? Pokud má 1 1/8" tak si snad může koupit jakýkoliv klasický hlavový slložení ne?

0 0
            • Vymi  

jo asi tak nejak… :-))) nejsem vseved…

0 0
              • Pá-dlista1  

A ze se tak angazujes :)

0 0
                • Vymi  

chci pomoct rejpale :-)))))

0 0
                  • Pá-dlista1  

Tak povidej. S cim potrebujes pomoct? :)

0 0
                    • Vymi  

spatne si to pochopil… ja mu chci pomoct… kdyz nevi… :-) me pomuze jen zenska dneska toho mam az az… zdarec jdu domu… :-)

0 0
                      • Pá-dlista1  

Ale radit muze jen ten co to sam vi :) Teda radit muze kazdej, ale radit dobre…

0 0
                        • alda206  

a ty bys věděl dobře poradit

0 0
                          • Pá-dlista1  

Mozna aj vedel a to stejne nechces slyset. A jestli si chces z nazoru rychle, snadno a dobre vybrat, podivej se do historie. No kdyz uz jses tady, tak moje rada. Tuhle vidlici poradne vylesti nebo nech prelakovat. Uvidis jak se ti na ni bude jezdit. Postav si z toho veterana nebo zimaka a na jezdeni si kup kolo. Dobrou vidlici (lepsi nez tu pevnou) budes na 1" ram tezko shanet.

0 0
                            • wbiker  

To je ta nejuniverzálnější rada, že? Prodej a kup si lepší… :-)

0 0
                              • Lišák  

Obávám se, že v případě 1" hlavy je to rada jediná možná… :-)

0 0
                                • alda206  

to není kolo pro mě já kupuju jiný a tohle chci dát svému desetiletému synovci, ale jinak dík že jste mi poradili

0 0
                            • skibob  

Pádlisto, sice tady děláš trochu policajta, ale musím přiznat, že v tomto případě máš pravdu. Když jsme sháněli s Aldou nějaké komponenty a stáli u jeho kola, padla zmínka i o vidlici. Říkal jsem mu totéž. Pro malého synovce je jedno, s jakou vidlicí jezdí kolem baráku. A Aldovi přeju lepší bike!! Už a? si ho pořídí!! Čus!

0 0
    • Meesha  

Zalezi jestli ten ram ma hlavovku 1" nebo 1 1/8".

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.