• rodriguez

pěknej bajk nemyslíte za dos dorbo cenu? Komplet na XTRu: „Závodní biky špičkové kvality, vybavené komponenty XTR, na rámu U6 Superlight s vidlicí Manitou Scareb Super, které nám dodal ve výjimečné séri Superior. Navíc za bezkonkurenční cenu 46.900,– Kč! První kola přišla ještě před Vánocemi. Zbývající většina biků ve velikostech 17“, 18“, 19“ a 20“ přišla do České republiky právě dnes.“ no celkem dobre ne ? http://www.kolopro.cz

0 0
    • Žanek  

Vypadá to zajímavě… Ale pozor, včera bylo 1.4., tak aby to nebyla nějaká kachna. Nebo je to VOC bez DPH :o)))

0 0
      • Daf  

Pokud vim tak je to normalne dotovany kolo jako treba Ravo Racing XC nebo Kellys Mobster. Ted uz neni sance ho koupit.

0 0
      • zirecek  

normalni cena, bylo mozno objednat na podzim dotovane kolo, ted uz nekoupis. Cena byla hodne dobra, kdyz mas chut rvat na XTR klikach, :o)

0 0
        • MARIN  

Novy XTR kliky jsou 44–32–22z tak co tam chces rvat? .)

0 0
    • radek z BF  

Ma tady z vas to kolo nekdo, abychom zas jen neteoretizovali?

0 0
      • Jenda  

no cely kolo nemam a ani nikdy takovy mit nebudu:-) ale ted jsem dostal po reklamaci za lonskou 930 tu letosni takze matros by to mel bejt stejnej jako u 940 a 950 (U6 ultralight ne superlight jak pise rodriguez) tak dam vedet co vydrzi. Ta lonska 930 mi vydrzela jen asi 1500km a pak praskla pod sedlovkou ale to uz jsem tu nekolikrat psal:-) Hmotnost v 19 je cca 1600?g i s patkou ale vazeno na ne moc presnych vahach (asi o 200g min nez loni) pocit z kola dobrej ale to je po prvnich 30km:-) takze dam vedet pozdeji

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.