Dokonale spackane Majstrovstva SR v bikemaratone

7 nepřečtených
  • Bobko

    tak mame za sebou tohotorocne majstrovstva v bikemaratone. na skvelom preteku to napokon zo strany „subdodavatela“ dopadlo horsie ako zle.

    http://www.bikemagazin.sk/…k-713-Kelly&#…

    0 0
    • Misiak  

      Cital som to a je to na zaplakanie. Pripadne na riadny pic*ng smerom na SZC…

      0 0
    • zirecek  

      Dubničák jsem jel. Článek jsem četl. Je to bordel, ale nejlepší je ten mail, jak ten pan (nepamatuju jméno) ze svazu všechno hodil na Porubcana, to uz je parodie vseho. Kdyz si i nebiker precte ty uverejnene maily, tak musi citit, ze chyba je spise na strane svazu. Jinak je celkem nespravedlive, ze se hybalo s mistrovskou trati v zenach, bo to mela vyhrat Kalinova z Kellysu, bo jela paradne, ale psano je psano. Paradni zavod, tezky/nadherny. Ale znaceni nebylo dokonale ve mestech, v terenu bez chyby, ale ve vesnici nad Dubnicou jsem neodbocil u hospy a jel vesele rovne, .o), coz nepotesilo. To same uz v Dubnici, jsem skoro neodbocil k plavecaku. Sipky na asfaltu mely byt mnohem vetsi a ti co tam stali/sedeli nemeli drimat, .o). Podobne v kategorii Klasik, mel vyhrat Boudas, bo mel 5 min. naskok pred Kondysem, ale zabloudil uz v samotne Dubnici, takze zatim do cile prijel Kondys. Takze byl dost nasrany, a proto nezustali s Obrucou ani na vysledky… .

      0 0
      • marapara  

        Dubničák jsem jel a s tím značením musím souhlasit. Nechápu v čem je problém udělat velkou šipku na silnici. Tyhle nebyly ani vidět. Nejet ho minulý rok a neprojet si příjezd k cíli, taky jedu rovně do města.

        0 0
        • zirecek  

          To ja ho jel po druhe a stejne jsem si nebyl jisty odbockou k plavecaku, .o).

          0 0
      • lubos  

        Ja jel Dubnici 3×. 2002,2003,200­4. Prvni dva rocniky jsem vzdycky v te vesnici zabloudil. Az potreti se mi povedlo. Prni rocnik sem jeste zabloudil pri sjezdu z Baske, 2003 podobne, ale jenom malinko. Proste kdo jede na Dubnicak poprve, nutno kompas a mapu :)

        0 0
        • mars  

          Znacenie v tenene bolo velmi dobre, co by mali organizatori dotiahnut, je ta navigacia v meste…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.