• Melnicak

Scháním patku přehazovačky na kolo rock machine tsunami 2001 kterou jsem ohnul minulý týden.Nevíte kde ji seženu?Jedeme totiž v sobotu na krále tak to docela spěchá.Dik

0 0
    • pegal  

Predpokladam XT. Nech si ji v servisu srovnat.

0 0
      • Melnicak  

ne je to deore.Kdyby to slo srovnat tak by mi to doktor rekl nebo ne?A nemuseli by jsme to nekde schanet.

0 0
        • kesu  

tak urcite je nenechavej srovnat!!!!!!!!n­ikdy uz nebude mit spravnou pevniost a jiste to vymen i s patkou a nejezdi na tom dokud to nebude scela ok.Deore prehazka lze koupit treba na www.bikestore.cz za 850kc a meli by ji mit v kazdym krame,ale doporucuju koupit deore LX je asi o 300kc drazsi a me prijde lepsi.PS Hlavne nerovnej tu starou!!!

0 0
          • kesu  

a patka na rockmachine je k sehnani treba u cykloadama na suchdole nebo myslim ze ji meli i u tyrse v Praze 6.

0 0
          • McBlacky  

a nemotáme tu dvě věci? patka se prodává s rámem ne s přehazovačkou… zatím co sehnat přehazku je brnkačka u patek je to horší

0 0
    • sraldo lattrinny  

Zkus dovozce Cyklomax.

0 0
    • vlk  

originální nedoporučuji jsou jak blato.Rovnání taky ne-bude se pak křivit pořád.Jde na to upravit patka i z jiného kola, já jsem upravoval z MXM-ale muselo se dost pilovat.

Teď jsem ale zjistil, že tam pasují úpně přesně patky na ACSTAR kola.Navíc jsou to takové ty lesklé -ty jsou z tvrdčího materiálu než RM šedé.Takže se tak nekřiví.Má na sobě nápis kinessis nebo kinesium-přesně teď nevím.Ale je to lepší patka než originální.

Mám taky RM 2001 ale cps 4,0.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.