• sosal

Mám problém na silničce. Při změně intenzity šlapání z lehké na vyšší se občas ozve docela výrazné lupnutí, které je cítit až v pedálech. Už jsem měnil jak převodníky, tak pedály, řetěz, střed, zkoušeljsem dotahovat šroubky co drží kliky s převodníky pohromadě, mazat lehce konus… i rám … no snad všechno, co mi kde doporučili. Lupání pokračuje a já pořád nevím co s tím. Poradíte mi pls někdo?

Díky

0 0
    • Daf  

Podobme muze loupat malo dotazeny upinak zadniho kola, nebo primo draty v zadnim kole.

0 0
      • SID  

presne to se mi stalo jeste u stary silnicky pri kazdym zaberu mi to chrouplo

0 0
    • CZiko  

no já sice nemám silničku ale MTB… měl jsem podobné lupání a zjistil jsem, že šlo to od předního středu. Rozebral jsem střed a našel jsem tam tolik železných pilin, že jak to bylo smíchané s tou vazelínou, šlo to použít jako brusná pasta…

0 0
    • juli  

Presne tak se mi chovalo kolo na CrMo ramu. Byla to prasklinka v oblasti prave patky zadni stavby. Ale at je to radsi neco jineho:)

0 0
    • MartinXC  

Včera jsem odstranil podobné praskání na bikovi: přetažený spoj pedálu (Shimano) s klikou (FSA). Podle výrobce tam měla být tenká podložka. Stačilo rozhodit, namazat závit i dosedací plochy, dotáhnout zlehka.

0 0
      • sosal  

Jenze ja uz mam z toho stareho kola jen kliky… a to navics novymi prevodniky…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.