• x-mass

Zdravim. Chtel bych se zeptat. Mate nekdo nejake vymazlene trate a okruhy na XC, ktere jezdite? Rad bych zkusil neco noveho. Hledani v cyklomapach mi neprijde zrovna nejlepsi. Diky predem za odpovedi:).

0 0
    • PePu  

Napr. Dlouhy Most-Bursin-dal po hrebenovce pres Jested na Buk republiky-Machnin… Horni Vitkov-po Paseracke stezce do Oldrichova na Hranicich-Popova skala-Horni Sedlo-Na Rozkosi-Buk republiky… (nebo z Popovy skaly na Hvozd a pres Hermanice zpatky)

0 0
      • kolombo  

Třebas oblast Poustecké obory severně od Frýdlantu v Čechách. Liduprázdno, perfektní cesty. Celá oblast od Frýdlantu až k hranicím je velmi zajímavá. Ale důležitá poznámka: svačinu a pití sebou, moc hospod tam nenajdete.

0 0
        • pos3k  

souhlas, celej Frydlantskej vybezek :-) v lete v srpnu jsem tam najel dost kilometru, nepotkal jsem ani jednoho bikera :-) , uplnej ocistec pro dusi, to uz se nedalo rict o Jizerkach…

0 0
    • svobikk  

Zdravím zkusit oživit téma,

Jedem s partou bláznů na chatu do Raspenava chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo neporadil nějakou hřebenovku + nějaký traily přírodní v lese samozřejmě, že chceme zajet i singltrek pod smrkem + bikeparky díky.

0 0
    • Jano86  

priatelia neviete kde by som schoval na cely den v Liberci kolo zijtra?hladam na googly ale nevíme ci je to aktual..neviete boxy anebo na vlakové stanici?na nádraží nie je to beze ze my schovaju koło..dekuji

0 0
    • ceo  

Zdravím. Před 2 lety jsem jel po stopách enduroserie 2018. https://mapy.com/s/melozuzopo

Už tehdy některé traily byly KO, ale byla to fajn vyjížďka. Mohl by mi někdo z místních poradit obdobnou trasu na AM/EN vyjížďku? Počítám 4–5hod. když to pojme 3 hezké traily (ideálně ilegály) + hezké přejezdy OK. Klidně do SZ.

Loni jsem tam byl krátce jen na ilegálech v oblasti Plání, ale jezdit pořád stejný kopec (hlavně nahoru) mě zase tak úplně nebaví.

0 0
    • ceo  

Naplánoval jsem si to takto https://mapy.com/s/jujutacupa

Nějaké připomínky?

0 0
      • jezo  

Nevynechal bych sjezd z Cerne Hory do sedla Cerna Hora, je kratky, ale moc pekny. Je to z Vypreze porad po zelene.

0 0
        • ceo  

to je takový ten hrozně šutrovaný? možná vede něco vedle, ale přímo po zelené bych to musel chvíli najíždět. Tohle si na oči sám na první dobrou netroufnu. Minule jsem tam chvíli laboroval. Nějaké lajny viděl, ale sám fakt ne. Tuším jsem tam ale viděl něco víc vpravo, kde to tak šutrový nebylo?

0 0
          • jezo  

Sutru spis mene, ale korenu pozehnane. Na uplne prvni enduro serii v Liberci to byla RZ3. Byl v ni nejdriv prudky vyjezd na pobliti, to dal snad jen Prokop a Fikejz a pak tenhle sjezdik, Z Cerne Hory nejdriv mirne z kopce pres par korenu a bouli, pak to vjede do lesa do prudke a hodne korenove pasaze, to je cca 50 m a pak zase mirne z kopce s jednim kratounkym vyjezdem az do sedla, kde byl cil.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.