menim sedlo a potrebuji velmi jemne doladeni sklonu – soucasna sedlovka umoznuje jen skokove nastaveni po „zarezech“
me se velice libil system co pouzivalo morati, nebo dvousroubova kolibka ala stare campagnolo
s cim jste udelali dobrou zkusenost ?
menim sedlo a potrebuji velmi jemne doladeni sklonu – soucasna sedlovka umoznuje jen skokove nastaveni po „zarezech“
me se velice libil system co pouzivalo morati, nebo dvousroubova kolibka ala stare campagnolo
s cim jste udelali dobrou zkusenost ?
Thomson.
thomson by byl fajn – mas prosim typ na zdroj ?
na jemny nastaveni doporucuju dvousrouby zamek.
Jinak Thomson dovazi Ebola Bikes – Plzen
Taky hlasuju pro Thomson, zkus Ebola Bikes s.r.o., Jasanová 4, 326 00 Plzeň, tel: 377448806, mobil: 603 840 750, e-mail: ebola_bikes@volny.cz a na domovský stránce si www.lhthomson.com si najdi, jestli se vyrábí rozměr, který požaduješ. Já chtěl zahnutou 410 × 30,9 a na Ebole mi řekli, že se nevyrábí, tak sem se ještě jednou pro jistotu mrknul na stránky Thomson, tam ji uvedenou maj, tak znova telefon na Ebolu a po chvíli přesvědčování se mrknul a měl tam 4 kusy…
dik – perfektni informace !
Ještě
shaman racing, exu, roox
mel sem nejakou obyc od KALLOYe za cca 300,– a ta byla na dva srouby a sedlo se dalo vyladit uplne presne.. doufam ze ji sezenu i v 27,0
mam ji zrovna na kole.Dá se to vyladit opravdu perfektně-je to typ hokejka a ani není moc těžká-moje nejlepší sedlovka co jsem měl a to jsem zkoušel třeba i ritchey wcs.
teda přesně je to Uno Ultralite ale to je vlastně taky kaloy :o)),Ultralite je označení pro zeslabování.
Když jí seženeš, tak dej vědět kde, hodila by se na zimáka.