vyska sloupku u MX air 105mm 2005, znova...

8 nepřečtených
  • RapMan

Ahoj, mozna zase jeden z mych hloupych dotazu, ale chtel jsem se zeptat, jak je to s vyskou sloupku od stiracich nohou ke korunce u MX air 105mm 2005, psal jsem prodejci –

Zaroven jsem se chtel zeptat, jak je to s vidlici MX air 105mm, meril jsem sloupek vnitrnich nohou od stiracich krouzku ke korunce, a tato vzdalenost byla 85mm, je nekde na vidlici napsano ze to je 85 nebo 105mm verze?

A odpoved:

Marzocchi udává zdvih i s negativním zdvihem,pokud jste naměřil 85 mm,tak s negativní pružinou jde o 105 mm.

Ale nejak mi neni jasne, jak muze mit vidlice zdvih 105mm, kdyz pri propruzeni muze jit dolu maximalne o tu vzdalenost od stiraku ke korunce, nebo se mylim? Je mozny ze je vidlice malo nafouknuta, jak uz kdosi psal, ale stejne mi to vrta hlavou…

0 0
    • vlk  

řek bych že je to kravina.Když je zdvih 105-tak má být mezi stírákem a korunkou minimálně 105.Podle mě ti prodali vidlici 85 a teď se tě snaží obalamutit, abys jim ji nešel vyměnit.-je to jen můj osobní názor-marzocchi nevlastním

0 0
    • Homer  
      1. Sloupek je neco jinyho :)
      2. Mas ji vubec nafoukanou? A na kolik? Ja tuhle vidlici mel v ruce a kdyz ji vytahnes z krabice ma skutecne diky neg. pruzine vnitrni nohy zatazeny, ale kdy ji nafoukas na 40–50 psi tak ta vysunuta cast uz ma asi 11cm.
      3. Na vidlici to neni napsany, ale zdvih je na krabici. Pokud samozrejme nesli tak daleko, ze vymenili krabice :)
      4. Loni se tady presne tohle resilo :)
      0 0
      • RapMan  

namontovali ji primo na kolo, takze krabici nemam… to by se fakt tim dofouknutim zvysila o 2cm?

0 0
        • Homer  

Zkus to a uvidis :) Nebo ji jednou rukou chyt za vnejsi nohy a druhou rukou za korunku a zkus ji rozstahnout – nevim jestli jsou to cely 2cm (nemeril jsem to, kdyz jsem ji vyndaval z krabice), ale proste povyleze.

0 0
    • vlk  

a to jsi naměřil na vidli nenafoukané, čerstvě koupené nebo na vidli nafoukané provozované na kole tvé přítelkyně.

0 0
      • RapMan  

namereno uz na kole te moji pritulky, nafoukane na jeji vahu…

0 0
    • Volf  

Koukni tady. Možná najdeš co potřebuješ. http://www.marzocchi.com/…stSPAFAQ.asp?…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.