• Kohout

    Sháním nějaké levné kliky na 4 hran. Máte někdo zkušenost s klikami Suntour CW-XCR-S? Nebo raději něco levného od Truvativ? Diky všem. K.

    0 0
    • JJ  

      No ja vozil suntour co se davaj na authory.Radi to, slape to. Nektery maj i sundavaci vsechny prevodniky. Po prechodu na deore poznam akorat presnejsi razeni, tuhost ne. Osobne bych volil deorovy, jsou i levnejsi.Pre­vodniky neohybam

      0 0
    • fousac  

      a to je co zac??? ja vozim SR CR310, nemam moc moznosti srovnavani, ale muj pocit je ze radi docela dobre, nabehy sou rozumne reseny, zatim se neohybaj, zuby drzi… jo rozhodit de nejvetsi a stredni s malym prevodnikem sou jeden kus… ale mely by to byt normalni 4-packa… tuhost nejsem schopen urcit, nemam s cim srovnavat…

      0 0
    • ravo  

      V novým Velu je test klik, ale pokud ti u levných klik nevadí váha a to, že jsou někčí,, tak to možná výjde nastéjno…

      0 0
    • alenzo  

      Mám kliky suntour MD-350 stávali cca 1400,–. Mám je již 4rokem a najeto na nich 10000,– km. Řazení na nich je naprosto v pohodě. Tuhost sice není jako u LX či dutých Deore, ale rozhodně až mi doslouží půjdu do nových suntour znovu. Nová kolekce z roku 2004 má být daleko tužší.

      0 0
    • kovar  

      nevim jak ted, jakesi kliky suntour na ctyrhran jsem kupoval pred tremi lety a spatna zkusenost, kliky nejsou moc tuhe a prevodnikach se inhed udelaly vytlaky a zacal se o ne zachytavat retez (o maly a prostredni), musel jsem hned pilovat. TAkze hlavne jsem byl nespokojen se Suntour zeleznyma prevodnikama. Moc neverim, ze by se od te doby zlepsily, kdyz vidim, co delaji za „vidlice“.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.