nemate nekdo zkusenost s touhle sedlovkou – koupil jsem ji pred mesicem, zkousel jsem vsechno mozny, ale ta sedlovka vydava neskutecny zvuky – je to dost neprijemny. muze to byt tim zamkem ??
nemate nekdo zkusenost s touhle sedlovkou – koupil jsem ji pred mesicem, zkousel jsem vsechno mozny, ale ta sedlovka vydava neskutecny zvuky – je to dost neprijemny. muze to byt tim zamkem ??
Pochybuji za za to muze sedlovka.
Mam ji taky a zadyn zvuky mi nevydava. Zkus promazat trochu cas, kde se sedlovka zasouva do ramu, jinak to nema kde vrzat.
ram je novy a vnitřek sedlovy trubky byl promazan – zkusim to jeste jednou, diky za radu. myslim, ze je to sedlovkou (variantu, ze je to v ramu si nemohu pripustit :-))
A vrze to kdy? Kdyz sedis a slapes, sedis a neslapes, da se to vrzani nasimulovat nejak na miste kroucenim seldem? Problem je, ze Al ram dost dobre prenasi ruzne zvuky, takze to vubec nemusi byt sedlovka, ale uplne neco jineho.
prave jenom kdyz sedim, ram je to ocelovy – simulovat se da kdyz chytnu sedlo a jednoduse s nim zahybu dopredu a dozadu – nejedna se o zadne tikani hodinek je to tak sileny, ze se lidi za mnou otaceji :-)) ram jsem prohlizel celkem peclive nikde zadny problem. problem – ted me napada – u toho rooxe ten zamek nejak se mi to nepodarilo smontovat tak aby vrchni i spodni cast zamku nad i pod lizinami dosedla jako by na sebe – je trochu excentricky – jinak to neslo
Nechapu co myslis tim excentricky – musi to tam sednou naprosto presne. Vypada to spis na to, ze ti tam liziny sedla proste nesdi jak maji – musi presne zapdnou do zlabku v zamku sedlovky. Nekterym sedlum se musi trochu pomoct – proste kde nestaci sila pomuze jeste vetsi sila.
aha tusil jsem, ze ten popis nebude vyhovujici – mam na mysli pri pohledu z boku… www.volny.cz/steelisreal/ mrkni tady je to ve vetsim rozliseni – je to tam videt
Aha, uz chapu co myslis. To ani smontovat tak jak pises nejde – je to dany sklonem sedlovky. Zkus to jeste cely rozdelat a promazat vsechny dosedaci plochy. Pokud mas vlozku v ramu – redukce na mensi prumer, tak to muze taky delat haluze.
vlozka tam neni je to 27,7 na 27,2 – zkusim to maznout, diky
27,2 na 27,2 samozrejme :-))