• Bea

Ahoj, jaky ja vas nazor na naby DT Swiss Onyx v porovnani se Shimano XT, oboji pro disk. Jde mi spolehlivost, servisovatelnost do budoucna, vyhody lozisek nebo konusu, adt. Co vzit radeji? Diky

0 0
    • sipka  

já bych šel do DT. Náby Shimano poslední dobou nic newvydržej

0 0
      • McBlacky  

no mě teda xt držej, ikdyž zatím jen krátce cca 1500km, ale zase těch brodů už bylo víc jak 50 :)

onyx je zajímavej přední light (váhověú ale to asi není na disc. hlavní rozdíl je konusy vs průmysly

0 0
        • Seveřan  

No, namejch budou 4000 a uvnitř furt čisto, brody bahno atd. Zatím ani žádná vůle.

0 0
    • libik  

jednoznacne Onyx ! Mam par zkusenosti s XT nabama – absolutne blbe utesnenej orech, kterej po par projizdkach je vevnitr pekne zasranej. Ja jezdim onyx, predtim Cerit. Max spokojenost ! Shimano nema naby moc vychytany. hlavne oblast orechu.

0 0
      • Cejlon  

Já mám s Onyxy problém po jednom roce ježdění.A shodou okolností právě s ořechem.Ale zase je výhoda dlouhý záruční servis,popř.výměna celého náboje,což se v mém případě pravděpodobně stane.Jinak je samozřejmé,že Shimano je v nábojích kromě XTR naprostý shit.

0 0
        • libik  

mel sem problem u Ceritu – prasklej praporek – behem tydne mi z bottica prisel novy v zaruce. A naboj behal zas jak novej. :)

0 0
    • Daf  

XTcka jsou super. Par se da sehnat skoro o polovinu levnejs nez Onix a to vcetne rychloupinaku.

0 0
      • Seveřan  

Zvlaštní, že to někomu chcípne po pár kilometrech a někomu ne. Nešetřim je a fungujou. Neumím si dost dobře představit v čem se musí jezdit, aby to šlo do kelu. Asi pokolena v bahně.

0 0
    • wildvalach  

jezdím onyx 2roky -asi 3000km bez jediného problému,předtím jsem měl LX a 2× mi praskl ořech,určitě jdi do onyx.Má alu prachovky a to zpracování,radost pohledět.

0 0
    • RomanH  

http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…

Ve predu mam ONYXE, do zadu jsem radeji dal to XT.

0 0
    • Bea  

Ja to tusil, ze to nebude jednoznacne:) To starsi vlakno mi uniklo.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.