Dovolená s kolem v zahraničí-rady, tipy, kam jezdíte?

8 nepřečtených
  • kusabi

    Když sem si četl různé příspěvky jak je to všude úžasný a hledal někde diskusi na toto téma(nenašel), řekl sem si, že by se to mohlo hodit. Takže kam jezdíte na dovolenou? Jezdíte s kolem? Silnice/MTB? Kde je to podle vás ideální? Co Itálie a silnička? Slysšel sem, že Malorka je pro cyklistiku rájem :)

    0 0
    • Lister  

      Taky se zaptám. Kolo vs letadlo. Nejde ani tak do čeho to zabalit, ale kolik to koštne to přepravit. Jestli nevyjde líp si kolo na pár vyjížděk půjčit. Za měsíc letíme do bulharska, nemuselo by tam být vedro tak by se asi dalo jezdit. V hotelu ta cestovka půjčuje kola, tak nevím jestli má cenu brát svoje. Je jasné, že to asi budou celkem plečky, ale na nějaký lehčí výlet by to mohlo stačit.

      0 0
      • paww  

        když to nebude vážit víc jak 20 kilo, tak ti ho vezmou zdarma. Je potřeba to jenom dopředu oznámit aerolinkám, že budeš mít nadměrné zavazadlo. ideální je originál krabice na kolo (zdarma ti věnují v každém obchodě). …jinak však víš sám, vlastní kolo je vlastní kolo.

        0 0
        • Lister  

          No ale to už je druhé zavazadlo, ještě potřebuju taky takové ty zbytečnosti jako oblečení a tak. Nemyslím, že mi vezmou kufr a ještě další krabici s kolem úplně zadarmo. Ale naposledy jsem letěl asi před 10 lety tak fakt nevím.

          0 0
          • Vrci  

            Když jsem letěl do USA tak byla možná dvě zavazadla. Byla omezená celková hmotnost a jednotlivá hmotnost a součet stran (š+v+d). Přesný info ti dá letecká společnost, od který máš letenku nebo, v přídě charteru, cestovka.

            0 0
          • paww  

            oblečení a takový ty zbytečnosti mužeš dát taky do té krabice.Chce si to doma zvážit a nastavit náklad na doraz. :) Příruční zavazadlo je pak o něco těžší ale to ti nikdo neváží. Letěl jsem takhle na Madeiru. Navíc mě po zvážení nechali tu krabici odvést ke vchodu pro nadměrná zavazadla a já tak při tom nacpal ještě těmi otvory za které se ta bedna drží spoustu věcí. :))))

            0 0
        • kralovek  

          obvykly limit po evrope je 23kg … ovsem na soucet vsech zavazadel, kterych muzes mit kolik chces … Cena za kilogram navic je ruzna … u air france asi 360kc/kg Lze to resit, ze co nejvic tezkych veci nacpes do prirucniho zavazadla

          0 0
    • climber  

      Absolvoval jsem už víc takovýchhle akcí (rozuměj dovolená s kolem). Většinou se jednalo o Alpy, dopravu a ubytování jsem si zajiš?ovali sami (doprava Mercedes Vito, ubytování kempy). Do Alp to chce být mobilní, protože podle mě budeš velmi těžko hledat místo, kde by bylo bikování na týden (zkusil jsem Cortinu DAmpezzo, Zermatt, Grindenwal a další, ale nikde to na týden nebylo). Takže se to chce tak po 3–4 dnech přesunout do další oblasti. V Itálii v Alpách jsem potkávali hodně silničářů. Jsou přátelský, vesele halekaj, mávaj na tebe, myslím, že to může být docela pohoda.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.