Volne kratasi/Jakej kup se va moc nevydaril?

4 nepřečtené
  • Gumicuk

    Ja jsem se trochu seknul s kratasama od Cannondale.. kdyz jsem si je skousel v krame tak byli v pohode, to same i doma, na kole by taky sli nebejt tech vnitrnich elastaku jednou jsem ten vnitrek musel reklamovat protoze kdyz jsem si je oblekal, tak se v te gume ozvalo krup, krup… no a objevila se tam takova pekna dlouha volna nitka za kterou kdyz se zatahlo, tak se parala vesele dal a tim padem se mile vnitrni leastaky „rozebirali“ :-)) musim podotknout ze jsem si je oblekal normalne a opatrne. Jo a jsem stihlej. U sterby mi je v pohode vymenili za nove. No a tedka jsem se v nich byl projet… nejzasadnejsi problem je jejich vlozka, je nejaka velka a po nejake chvili na kole i dost neprijemna, proste se nejak krabati a je to jako kdybch mel mezi nohama polstar :-)) z cehoz po chvili zacne velice ale velice solidne bolet rit. Dalsi problem je ze se ty vnitrni spodky oddelujou ob vnejsich kratasu, je to pridelane na ctyri patentky a ty to proste nejak nechteji udrzet. Jeste je blbe ze elastaky maj nejak vysoko tu gumu, takze kdyz se navleknou tak jak by meli byt, tak tu gumu mam nekde nad pupkem, takye je to neprijemne a clovek vypada jako mentalne zaostalej. Vnejsi kratasi jsou v pohode, jsou teda dost volne, ale jde to. No tak to byl muj renons… A co vy? Mate taky nejake? Pripadne vozite nekdo tyhle kratasi? Typ to je… http://www.cannondale.com/…el-6M68.html

    0 0
    • Lister  

      Tak já mám poslední dobou asi štestí. Co jsem koupil to většinou funguje jak má. Nejvetší problém jsem měl asi s tratrama Specialized, kdy jsem si je koupil dost na těsno a než si to sedlo tak se mi nedokrvovala pravá noha. Problém trvá, ale teď se to objeví až tak po půl hodině šlapání do kopce, pak si stačí stoupnout udělat pár rychlých otoček a je zase na dlouho pokoj. Pak taky elas?áky od Kalase – vložky není nejhorší, nějaké dvě hoďky na tom odjezdím v pohodě, ale už jsem jezdil i pohodlnější, ale zase materiál kra?asů je dost dobrý a za tu cenu se jim to dá odpustit. Jinak naopak nejvydařenější nákup za dlouhou dobu jsou RR 2,25 – na mé pojetí jízdy fakt ideální. A s ostaníma věcma taky spokojenots: pumpa na vidlici a velká pumpa od BBB, Sedlo WTB, Coolmaxový dres z Lídlu za 3 kila vše naprosto v pohodě.

      0 0
    • climber  

      Tak to máme tedy docela podobnou zkušenost. Teď mám taky Cannondaly a moje výhrady jsou následující – přijdou mi moc teplý (jsem v nich spařenej jak kobyla na Velký Pardubický) a mezi nohama je příliš mnoho volné látky, takže když jde ve sjezdu za sedlo a chci se vrátit, tak skoro pravidelně se látkou zachytávám za sedlo. Předtím jsem měl Brika, ty působily celkově takovým lehčím dojmem, ale zase dřely v místě kde se uchytávala vnitřní vložka suchým zipem. Takže jak už jsem jednou na b-f psal, volný kra?asy jsou super, ale je potřeba dát velkýho bacha při výběru.

      0 0
    • BH  

      stejna zkusenost, uz mam doma ve skriny jedny volne kratasy od Adidas, loni jsem zakoupil od Gonzo,zaver je takovy,ze tento typ kratasu je vhodny leda na vylety do 10 km a jeste v pocasi kolm 20 st. jinak to ruzne dre, zadek je zapareny,vlozka je neprijemna-absolutene nesedi-pripadam si jako bych mel „sve dny“,svou tuhosti brani to ve volne m pohybu nohou pri slapani.Ty adidasky se navic vlivem asi nejake staticke elektriny lepily na nohy, coz pusobilo obzvlast komicky.Pouzivam je tedy nyni Gonza na jezdeni od hospody k hospode a obcas na nenarocne vylety s manzelkou. dalsi kup uz rizkovat nebudu a budu radeji svuj pupek neesteticky cpat do elastaku.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.