• cubas

Po několika letech bezproblémovýho používání řetězů SRAM (PC 58, 59 …) jsem si koupil zase, ale teď už trošku jiný PC 950. No a co se nestalo – zdá se mi trošku užší než předchozí. Projevuje se to tím, že na prostředním převodníku bez problemu jede, ale při záběru se jakoby „lepí“. Je to jenom při záběru a na prostředním. Zkoušel jsem to odmaš?ovat umejvat ale pořád nic. Jo je to na klikách LX 03. Stalo se to už taky někomu nebo je to zfušovaná serie?

0 0
    • Daf  

Myslim ze bude spis problem v prevodniku LX 03, ktery pokud na nej casto jezdis muze byt dost ojetej.

0 0
      • cubas  

no, nevim, ty kliky maj něco přes 8000. Navíc na řetězu, co jsem dával na zimu to je bez problémů.

0 0
        • Daf  

Prohlidni poradne zuby na prevodniku. Je taky mozne ze Sram trochu „zkratil“ nove retezy. Ty starsi jiz nove nechaly merku propadnout na prvni zub takze si dobre poradily i s ojetymy prevody. Ze by byl retez spatnej s tim jsem se jeste nesetkal, takze jinak nevim.

0 0
    • mn  

tak jak píše Daf, bude to nejspíš vymačkaným převodníkem. při minulé výměně řetězu jsem měl ten samej problém – řetěz zústával viset na prostřední placce. některé zuby jsem musel vzít pilníkem a pak to bylo dobrý.

0 0
    • cubas  

díky, no ještě to zkouknu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.