• Matts.

    Vačšinou v roku jazdíme staré známe trasy v okolí svojho bydliska, občas si to spestríme nejakou dovolenkou alebo účas?ou na maratóniku. Nezdajú sa vám už niektoré trasy v okolí, ktoré ste už šli x-krát tak trochu nudné, ošumelé, alebo ako sa bránite dynamickému stereotypu?

    0 0
    • kungpao  

      No keď si tie známe trasy meriaš na čas alebo na čistotu prejdenia tak sa ti to začne zda? iné… Na druhej strane je pravda že nech sa otočím na akúkoľvek svetovú stranu tak si viem predstavi? aspoň 10 alternatív na bike. Týmto pozdravujem Bratislavu a odkazujem že sa tam pres?ahujem až keď ma bike nebude bavi?… :-)

      0 0
    • climber  

      Nebráním beru to tak jak to je, nový trasy moc vymyslet nejdou, tak co se dá dělat.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Tak jako zásadní je to esli chci někam jet nebo moc ne. Občas taky koukám na mapu a řikám si sem ne, tady už to znám… a todle je zas moc daleko. Ale dyž chci někam vyrazit tak klidně švihnu známou trasu. A třeba na některý cestě zkusim odbočit do neznáma a chvíli bloudit. Obvykle to skončí pochodem skrz houští, ale někdy přídu na šikovnou cestu.

      0 0
      • Milenius  

        Jo tak to jsem udelal nedavno a vlacel kolo houstim pred posekany stromy, celej poskrabanej od vetvi, no ale prece se nebudu vracet :)

        0 0
    • RomanH  

      Podobne jako Midlander. Se tam se poustim po ruznych cestickach. DObre je to na podzim, kdy neni tolik travin a housti. Obcas jsem byl prekvapenej, kdyz jsem stejnou trat jel v obracenem smeru.

      0 0
      • Matts.  

        Podobne to riešim aj ja, v poslednej dobe sme začali využíva? vlak, keď je nástup na trasu viac ako 40 km od bydliska. Tým sa nám rapídne zvačšila možnos? nových trás, konkrétne do Slovenského Rudohoria, Štiavnické vrchy.

        0 0
    • HonzaV  

      Jezdim tak 4 roky po Ještědskym hřbetu a Lužickejch horách a myslím, že ještě tak 3–4 roky budu objevovat nový stezky. Navíc kvůli lesákům tam vznikaj neustále nový cesty a úvozy jak tahaj dřevo, takže je pořád něco novýho.

      0 0
      • climber  

        Když máš za barákem takovýhle luxusní terény tak to chápu, že problém stereotypu na trailech řešit nemusíš.

        0 0
    • blue  

      jo jo, taky me na podzim uz prestava bavit jezdit do prace

      0 0
    • enjoy  

      mam par oblibenych tras a cim casteji je jezdim,tim se mi zda ze treba nejakej kopec vyjedu vic se cti atd:-),takze me to nevadi.

      0 0
    • fousac  

      sem nad tim ani nejak nepremejslel.. ale asi mi to vyrazne nevadi… to co jezdim porad dokola, jezdim lip, rychlej a vic si to vychutnavam v tech. pasazich.. no a obcas se i nejak nova pesina najde nebo se odhodlam do neceho, na co sem si doposavad netrouf..

      0 0
      • náčelník  

        Tak. Alchymisté také donekonečna opakují jeden pokus, dokud z toho není zlato.

        0 0
        • -b-n-x-  

          se mi vybavil zaber z filmu cisaruv pekar jak tam Kemr rozbiji atom olova :-)

          0 0
    • MARIN  

      Resim to hlavne stridanim jizdy v terenu a na silnici. Jinak mam ale nepreberne mnozstvi tras hne dod baraku. Bohuzel jen ze silnicnich svihu se musi vracet po jedine k nam vedouci silnici cca 3,5km do kopce :(

      0 0
      • Matts.  

        No to ja mám u svojej svokry (tchýne), 2 km do kopca, preto tam tak strašne rád jazdím :-)

        0 0
    • Smazaný účet  

      fsedni dni a v zime jezdim stary osvedceny cesty, v lete f so-ne podnikam adventurni pruskumne vylety kdy plati ze sjedu alespon 1km novy cesty :))))))))) ( zas tak velka adventure neni co ? ;)))))) no vono najit novy cesty je cim dal tim tezsi ;))) de spis vo pravidlo ;)) kazdopadne diky tomu se dycky pustim do nejaky neznamy cesty a tak zase o kousek rozsirim poznani zdejsi krajiny a zasobu cest ;-)

      0 0
    • rock  

      Tohle je pro mne celkem problém, v okolí mého bydliště znám už každý šutr z obou stran (mezi poli člověk moc nových stezek neobjeví). Občas hodím kolo na auto a popojedu kousek jinam, začnu asi zkoušet dobrodružné expedice (mám na mysli použití vlaku) …

      0 0
      • MARIN  

        Cestovani s vlakem je samo o sobe dobrodruzstvi a ve spojeni s kolem si to ani nechci predstavit :)

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Nemas rad akce typu Survival? ;)

          0 0
        • rock  

          Taky mám ny mysli tak max. 2–3 výpravy za rok :-) … na víc nemám zatím odvahu. Třeba se časem zocelím …

          0 0
        • rock  

          … moje cestovatelské schopnosti jsou asi takové, že jsem naposled nasedl do vlaku, co jel na opačnou stranu, než byla moje cílová stanice … pro mne je tato forma cestování adrenalin nejvyššího stupně …

          0 0
    • mastihuba  

      Pro mě všechny cesty vedou do Říma.

      0 0
      • fousac  

        co v Rime?? ja to mam vymakanejsi.. vsechny cesty vedou k Pigimu.. ;)))

        0 0
        • jecnak  

          Neches si tam rovnou postavit stan a pres leto tam bydlet? Si myslim, ze by se to skoro vyplatilo.

          0 0
        • Smazaný účet  

          Vidiš. Já sem doma v Lovo potkal partu chcautíků s vedoucim, a ten vedoucí koukal do mapy a pak se mě zeptal, esli nevim, kudy vede zelená značka na Lovoš. Tak sem se tak podival na Lovoš (kopec jak kráva hned za městem) a povidám „a proč to potřebujete? dyk ho vidíte ne? tady všecky cesty vedou na Lovoš“. A von že aby po tý zelený jako. Tak sem se rozhlíd esli tam je někde značka a povidám „zelenou nevim, ale tady je modrá, po tý nechcete?“ A von že modrá tam nevede. Tak sem se podival do tý mapy a povidám „no, ale tady ste u hlavního vlakovýho nádraží, tady zelená není, to musíte na druhej konec města, tam začíná zelená (u zastávky lovosice-město :o)). A na druhej konec města se de tak že pudete jeden blok dolů a pak doleva a furt za nosem k Lovoši…“ Snad mi pak uvěřil že sem měl na začátku pravdu… :o)

          0 0
        • mastihuba  

          Jo každej asi máme svého Pigiho. :)

          0 0
    • cabbage  

      no, pokud jedu sam tak rad hledam novy pesinky, ve skupine to nejde bud jede nekdo kdo ma rad svoje vekem zazity trasy, nebo zacnou po prvnim nezdarenem pokusu remcat:-( a za velice stereotypni az odpudivou pozazuji zelenou na Tocnou:-)) ale co maj rikat takovy sjezdari.....­.............

      0 0
      • enjoy  

        no pockej,to je super trasa:-).ale to nekdo musi umet ty lavky prejet,ne se jim vyhybat,to je potom nuda:-).nahodou to neni vubec tak lehky dat to cely pres vsech 16 lavek bez slapnuti.

        0 0
    • ota  

      naštěstí jsem těchto problémů ušetřen-Beskydy za humny :-)

      0 0
    • Andrzej  

      v horach v okruhu 100km kolem meho bydliste je tolik tras, ktere sem jeste neprojel, az se mi chce brecet

      0 0
    • Vrci  

      Jezdi podle toho co ti přinese osud do cesty – před cestou se rozhodnu, že z hlavní uhnu až mě předjede červený auto, pak dvě křižovatky rovně, tři vlevo a čtyři po hlavní a pak se uvidí.

      nech si vybrat cestu nějakým zvířetem, pařezem kamenem nebo dubem.

      0 0
    • Lister  

      Pokud mám málo času( Typicky po práci) tak si dám klidně starou osvědčenou, protože vím co mě čeká a za jak dlouho to zajedu. O víkendech to je jiná. Většinou začnu na osvědčené trase ale snažím se někde uhnout a prozkoumat cesty kde jsem ještě nebyl. Díky lesákům vede na jeden kopec třeba i třicet různých cest. Občas to taky zkončí tak že někde brodím nebo táhnu kolo po skalách apod, ale to k tomu patří :-) Zjistil jsem že ty nejlepší trejnly jsou právě dost často schovaný zá úseky kde to kolo musíš vynést. Nevadím mi ani kroužit kolem jednoho místa, takže občas na velmi malém prostoru dokážu nakroužit po různých cestičkách i několik desítek km. Jediná nevýhoda většiny tras u nás je že všechny vedou do kopce, ale zase domů se vracím z kopce takže si to můžu naplánovat tak, že se totálně zrakvím nahoru, protože domů už se vždycky dostanu. Myslím že než to kolem domova všechno obkroužím tak mi to bude trvat hodně dlouho.

      0 0
    • LukasX  

      NO myslim, ze tady na vsetinsku tohle nemusim resit ;o) Minuly dva roky jsem byl v praze na suchdole a to bylo zoufaly… preci jenom roztoky, sarka, kozi hrbety jsou super .. sem tam okor. Dvakrat vylet k berounu. Obcas sjezdil pravy breh vltavy, ale preci jenom tam to byl stereotyp. Po prestehovani se na vsetinsko je to uplne o necem jinym ;o) Uz tu jezdim „na prazdniny“ s kolem sedmym rokem a teprve ted to tu objevuju. Napriklad vcera jsem jel na slepo do hostynek. Da se tam pojezdit stovkama ruznych cest…obrovske mnozstvi variant. Na druhou stranu muzu dat javorniky, nad barakem vsetinsky vrchy. V dosahu beskydy…uz mam za mesic asi 600km, anizbych musel opakovat cesty. Na druhou stranu je fakt, ze jsou cesty, ktery se nevochodej ;o) Hrebenovku z javorniku do papajskeho sedla, muzu jezdit trikrat do roka ;o)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse