zdar lidi.. ;)
dal bych nejakou akcicku… v sobotu mam bohuzel cas max. do 17h, ale i tak treba komorany-lavky-matura-halkac a dal se uvidi.. sraz rekneme v 10–10:30h u prejezdu..
no a v nedeli netusim jak budu vypadat… ;)))
zdar lidi.. ;)
dal bych nejakou akcicku… v sobotu mam bohuzel cas max. do 17h, ale i tak treba komorany-lavky-matura-halkac a dal se uvidi.. sraz rekneme v 10–10:30h u prejezdu..
no a v nedeli netusim jak budu vypadat… ;)))
heeeeej.. co jeeeee?? to vsichni kalite uz od rana a ani na bike nevyrazite?? p.s. ma bejt celkem pekny pocasi.. ;)
p.s. ma bejt celkem pekny pocasi.. ;)
a proto jedu bikovat na celej vikend nahoru na sever :-)
Taktez.
Jsem pro neděli, ale jen když na mě – šneka obecného budete čekat!!! Neee jako minule, kdy ste mi ujeli hned na začátku :o( To bysme se nekamarádili
čarodějnice… tys nima ale evidentně počítáš…
v neděli jedeš s náma na Posázavskou, to je snad jasný ne… v sobotu večer budeš u Pigiho? bych se na minutku stavil… :)
v sobotu jedu do vranyho.. sem zvanej na megasilenou garden party.. a to se tradicne protahne do nedele.. takze nejspis budu mimo provoz.. proto sem navrh sobotu…
v sobotu jsem v Pardubicích :(
btw: v sobotu sou cary a u pigiho je navic rodeo show.. takze mraky lidi, hlava na hlave.. takovy davy nejsou pro me..
tak teda ok.. na mejdanu se budu chovat slusne a pujdu brzo spat.. ;)
takze i nedele… ale az tak ve 12 ci 13 hodin.. driv se mnou nepocitejte..
!POZOR POZOR!
sobota 30.4.05, projizdeni trasy Transbrd, tempo vyletni az pohodove…
predsraz v 10:00 pod barandovskym mostem na smichovske strane.. u takovejch cca 8 schodu u potucku pod mostem.. hlavni sraz v 11:00 na navsi obce Lety u Prahy.. tak dorazte lidicky..
P.S. svacinu s sebou.. ;) P.P.S chrti nejedou, takze opravdu vylet.. ;)
Cely to s vama asi nepojedu, ale kousek se svezu.
Lenochu, máš na výběr posázaví a Škodu a ty se flákáš doma:)
Lenoch? Naopak! Misto abych se pripravoval na posazavi, tak si este v sobotu nalozim a pojedu s nima! :-)) Nejsem Lempl, abych daval dva maratony za vikend! (to Lempl: to nebyla urazka – spis obdiv :-) )
V 10 sem pod Baranďákem a už se těšim :-)
taky se stavime
staviME?? proc nikdy o nicem nevim??.........starej
:-))
ty ses zase vtipna :-)
sem zvedavej na repliku:-)
Přijedu pod Baranďák
jenom pro zajimavost, vylet znamena jakou prumernou rychlost?
mensi nez chrti :-)
ne ja to myslim vazne, ted jsem poridil tachac a je to strasna bida… :(
jezdi pomalu? :-))
Ne, zejtra to bude fakt napohodu, takze urcite prijed!
je videt ze me vazne neznas… No hod to cislo a mozna prijedu… :) no, vlastne nevim jak to bude jeste s casem…
Jaky cislo? Ten bike urcite pojede sam, jen mu nekdo musi dat smer, tak se nevymlouvej a pojde! (ode mne to sedi – taky to asi nepojedu cely :-) )
ten bike jezdi uzasne, az si rikam ze je to pro mne skoda… Zacal jsem jezdit po 2 letech, a je to silena bida, cislo myslim tu prumernou r. :)
Rychlost neodhadnu, ale fakt to bude napohodu – cykloturisticka vyjizdka! :-) Jen fully a crx :-)
Ja to z tebe fakt nadostanu… :) No uvidim, spim u pritulky a zalezi jak se dostanu doma. Kdyz tak bych se odpojil az bych po tech 500 metrech zjistil ze vas nestiham…
ja chci vedet jakou prumernou rychlost maji chrti ve vyletnim tempu!!! :)
Vyletni! Ja fakt nevim – tuhle trasu sem s nima nikdy nejel, takze to nemam zmereny… Ale jestli zvladnes jet vic jak 20, tak to bude urcite v pohode stacit.
no prave… je to tak plus/minus 3 kolem… :( no uvidime…
Jestli dáte v Brdech průměr dvacet, tak to bude už skoro chrtění:) Hele, neboj, všichni čekaj, a oni ty fully moc rychle nejzdí, až nato, že Fous má slušně najeto a meeshovi to kolo jede samo:)
chrti nevim, ale pro nas turisty bych to videl spis tak kolem 16km/h na tuhle trasu.. mozna min.. proste vylet.. ;)))
moc sem se nesek.. 62km trasa transbrd + 36km bokem a prumer 17,6km/h.. ;)
Myslim, že si se nesek vůbec, to co Ti zvedlo ten průměr bylo to co se jelo bokem. Já měl 62km trasa + 65km bokem a průměr 19.2km/h a vzhledem k tomu, že trasu jsme jeli společně zvedlo to právě to „bokem“
tak sem ted prisel domu, to uz asi nestiham… snad nekdy jindy az bude vyletni tempo… :)
no tak vyjížďka byla super, i když musím uznat, že tempo nebylo úplně výletní:). z původních 14 lidí nás sedm statečných ujelo celou trasu a dopřálo si zasloužený oběd v Halounech. I když oběd…po 5 hodině, takže nás předtím sužoval slušnej hlaďák a žízeň. celkem to dalo asi 115–120 km. pochvalu má ode mne TNT, která odjela celkem v pohodě celou trasu a bráchovi dala na prdel, sv…:)))
tnt dala na prdel jmtmu? to asi nebylo ve sjezdu..:-))) skoda ze sem nejel:-((
neboj, uz se to nebude nejspis vickrat opakovat.....precejenom bratr jezdi furt lip a dyl…i pres to ze to sragora zatah…priste pojed:-)
priste jedu.
takze budem tentokrat cekat na tebe???
tak dlouho cekat nevydrzite:-)
tak te nekde nechame.....teda.....spis nas tam nekde nechaj…do chrta mam daleko stejne jako vazka do letadla…
vazka neni letadlo, vazka je vrtulnik:-))¨
co to zase placam,,,,,?!
No tak to jsem celkem rad, ze jsem to nestih… :) Jinak nejel jsi nahodou tenhle ctvrtek kolem pul osmy rano kolem pravnicky fakulty?
jel:-)
pekny kolo… :) Nez sem si to stacil uvedomit, ze jsi to ty tak uz si byl pryc… :)
a kde přesně jsem tě potkal? příště musíš zakřičet a odchytit mně:)
cekal jsem na zastavce na tramvaj smer Kobylisi, no ja koukal z dalky na kolo pak si projel a me zaclo srotovat ktery z tech ACecek to je… :) a pak podle ty modry vidle jsem si to uvedomil… :)
Škoda že jsem nemohl dojet s vámi do konce, ale nemohl jsem nechat jet kámoše domů samotného, měl toho docela dost
priste jedu bez zensky (segra neni zenska :)))...... no jo …segra jezdi ******** dobre…
jéééé..děkuju:-)
musim konstatovat, ze velmi vydarena akce.. ;))
ponekud vyssi „umrtnost“ ;)) (14 na startu, 7 v cili..) a pozorovat chrti jak nemuzou, ponevadz si sebou nevzali svacinu, to se taky jen tak nestava.. jojo.. kdyz z tech vasich postav sama kost a zadny sadlo se tezko vyzdime nejak energie..
2jmt: si backora.. ;) dyk i ta tvoje slecna, prestoze slysela, co ji jeste ceka, neztratila usmev na rtech a byla odhodlana se s tim poprat..
2tnt: respekt.. jen tak dal.. ;)
a jedno skandalni odhaleni: ja uz si to myslel delsi dobu a ted se mi to potvrdilo.. Gung-Ho je maskovanej chrt!!! sice se snazi pretvarovat, ale tentokrat se v kopcich prozradil.. jel jak zizniva cara.. a kdo zna trasu TB, tak si urcite pamatuje kopecek pred druhou obcerstvovackou.. tak ten si dal Gung-Ho dvakrat.. proste chrt… ;)))
P.S. voda z potoka prosla bez uhony.. ;))
si me nejmenoval, pac si pozapomnel nick nebo ze slusnosti ;-)
To vis, kdyz chrti musej cekat na turisty to pak ten hladak chytej. Normalne by se uz valeli v hospode a nacpany k prasknuti.
a Darkson neni o moc mensi chrt! Tomu strcit pod zadek 9kg pevnaka, tak uz ho nikdo nedohoni!
maskovanej chrt?? ne, fakt neni maskovanej…ten byl jasnej uz v letech…udelal dup dup a frrrr!!! (slapnul do pedalu a ulít) …myslim ze bratrova vychova vuci me je dokonala a uz temer u konce, ted bych mozna mela malinko ukazat jemu co a jak:-) …ne, nebudu si z nej delat srandu…:-)cha cha cha cha!!!!!!!:-)
Díky za poklonu, ale názorně je tady vidět pojem relativity. Jelikož byli opravdoví chrti na závodech, mohl sem Ti připadat jako chrt, kdyby ale jeli s náma, byl bych vedle nich zas jen takový „pokojový pinč“ :-) Jinak ten kopec sem si nedával 2× jen tak z nudy, ale jel sem pomoct najít Darksonův mobil, který mu za jízdy vyskočil z kapsy. Jo a ještě takové doplnění, Fousáč přijel nahoru těsně po mě :-)
Kdyby mel nekdo chut na neco extra kratkyho zitra odpoledne, tak jedem jeste s par lidma z Cerneho Mostu (Hornich Pocernic) na Nort Shore v Klanovicich. Pro ty co me znaj – je vzacna chvile videt me, jak jedu na chvostu skupiny a nestiham :-).
Kdo se chce pridat – napiste mail, nebo se ozvete na ICQ. Predbezne je to dohodnuty mezi 14:00 a 17:30. Delka cca 30km, hlavni napln North Shore a skocky kolem.
⇒ ultramegachrti zalezitost! :-))
Ano na Norco 105 se opravdu daji trhat rychlostni rekordy. Na druhou stranu preskakat slozeny drevo po lesacich neni problem :-)
105? neni to 125?
Asi jo (do garaze se podivat me jit nedonutis), je to nejaka HT mrcha s mechanickyma kotoucema a DJ comp.
Tak doufam, ze mu das poradnou sodu.
takovy luxusni pocasi, ze bych se vy***l na mechaniku............
Neutece – nema nozikcy! :-)
bratr se zuzanou meli udajne ujeto 100km a byli doma kolem sesty........ja mam nevim kolik,doma sem byla v pul devaty a este sem v baraku „vybihala“ schody do patyho patra…zejtra jedem zas!! snad to bratr ujede az do davle:-) jo, zatahnul to protoze ho prej bolel zadek:-)kdo by se divil kdyz ma sedlo vazici 165gramu… jo-muzu doporucit vecerni jizdu pod karlovym mostem.......lidi jak na**ano!!
jmt nebo tnt?:-)
pardon jestli sem nekoho zmatla.........psala sem prihlasena pod bratrem.....
jakto ze si nejel?? cetla sem zes mel neco s brzdama.....
jo, s brzdama- narazeny koleno docela brzdi:-/ +osma + skrtajici plast a kotouc.......
Prosimtě, já zítra jedu posázavskou, s vidlí, která mi ve sjezdech běhá dopředu a dozadu min o tři centaky:)
o je ten tvůj novej scareb? :))) cha cha cha
sem si rikal ze 180 kotouc a skareb na 100 se musi nejak projevit:-))
What's 180 kotouč a 100 skareb?? Toho skareba mi je upřímně líto…
to nasere, cus, du spat, bratr uz davno chrni........ahoj,a zejtra v 11 u barandaku u seremepentyn.....DOBROU NOC
grrrr tydle kecy me fakt stvou grrrr :-) to ze mem bolel zadek nabylo ani tim sedlem ale tema debilnima kratasama a korenama p.s. ten muj navrat do prahy byl urcite psychycky narocnejsi nez ten vas (nemuseli ste cekat na cloveka pohybujiciho se rychlosti, ve ktery normalni smrtelnik ani neudrzi rovnovahu :-) proste priste jedem na svih jenom se segrou (moje jesitnost mi za normalnich podminek nedovoli zabalit svih, kdyz ona jede dal (i kdybych mel chcipnout :-)
jinak aby to nevypadalo ze se vymluvam ze sem to nedojel........ mel sem toho nako dost a navic sem mel dost slusnej hladak..... tim hardtailem to nebylo, v nedeli sem na nem zazil jednu z nejlepsich vyjizdek :-)))))))))
.....takže se vymlouváš:-)))
hele, kamos by ti rad poslal jistou nabidku mailem, ale z toho tvyho v infu se mu to porad vraci, udelej s tim neco :-)
To sem rád, že se Ti ta nedělní, tak líbila :-) PS.:pochval babičce palačinky, za ten kopeček a zdržení určitě stály :-)
ale tech kecu ktery bratr kricel..........SÉÉÉGRA!!!DĚLÉÉÉJ!!!!