Tactel aquator versus superroubaix

12 nepřečtených
  • canonbabe

    guten móóóórgen…prosím o radu, aby bylo jasno o praktickou radu…ráda bych koupila návleky od northwave…ale nevím co le lepší do ranních dubnových slunečných jiter.....PS:teorie pro rejpaly viz níže

    Tactel Aquator – jde o materiál výjimečné měkkosti, který velmi rychle schne a zaručuje tak maximální komfort nošení. Vysoce kvalitní elastomer dává látce výbornou pružnost.

    SUPERROUBAIX – vysoce elastický materiál, který se dobře přizpůsobí tělu. Je velmi měkký, teplý a zároveň prodyšný, což jsou vlastnosti, pro které je tento materiál velmi vhodný pro cyklistiku. Má vysokou odolnost proti oděru.

    0 0
    • tradic  

      Ja mam mam akorat ty navleky s roubaixem, na ruce i na kolena. Na noseni je to prijemny, kdyz je zima udrzuje to telesnou teplotu. Odolnost proti oderu velmi vysoka az me to prekvapilo. Tule jsem se pekne svezl kolenem po makadamu, koleno odreny jako svina a na navleku ani naznak poskozeni…

      P.S.: to prijmeni...........

      0 0
    • canonbabe  

      wau..díky.....PS. to je pseudonym

      0 0
    • JMT  

      clovece, ty mi prides divna
      super nick a pritom ses z takovy pr**** sveta, kde vetsina lidi ani nevi co je to author, natoz canodalle
      ktera 18ti leta holka z vesnice jezdi na kole ? a kupuje veci od northwawe ?

      0 0
      • JMT  

        pokud ty polipsy taky nejsou „pseudonym“…

        0 0
      • canonbabe  

        hele hoši neberte to vážně…já doufala že kolaři jsou lidi nad věcí :))......já za to nemůžu, mně se ty názvy a jména strašně líbí.....nevim nevim…stejně jsem se nedozvěděla co jsem chtěla!!

        0 0
        • kungpao  

          Tak jo. Z mojej strany bod pre Superroubaix. Vozím 3 roky, spokojnos?, nemám prečo meni?.

          0 0
        • JMT  

          to mas pravdu, kolari sou nad veci a proto neresi takovy pitomosti jako material navleku…proste sou bud tenky nebo tlusty p.s. ses fakt z Polipes ? nebo ne ? (neboj nehodlam te identifikovat-nikoho z ty vesnice neznam, ale mam tam daleky koreny)

          0 0
          • canonbabe  

            dobrá tak si koupím superroubaixo­výnávlekynaru­ce – doufám že je seženu, abych nemusela zase lítat po celý praze jak vzteklá :)).

            to jmt – ses fakt s Polipes – ne nejsem – domov je kutná hora a tato víska je v okolí asi 20ti km, tak proto, tedy pokud nejde o jiné „polipsi“…čest.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.