• Seva-VizovickeStrely

Čao bikeři,mám problém s hydr.brzdou hayes comp,potřeboval bych jednu komplet sadu těsnění do páky.Víte někdo jestli by se to dalo někde koupit, a nebo nemáte někdo rozbitou nepotřebnou(ha­varovanou)páku s tím těsněním.S firmou Vokolek-import se nedá domluvit,protože když jsem jim volal tak mi řekli že mi tu sadu pošlou a že stojí okolo 500kč,(za 4 blbé gumky je to dost)ale souhlasil jsem.Pak se týden nic nedělo,a když jsem zavolal znova tak řekli že mi to prodají jedině celé i s pístkem za 1800kč,zajímavé že?Zdá se mi divné,že by neprodávali jednotlivé díly samostatně,když Shimano dodá k hydr.brzdám jakoukoli pitomost.Brzda mi přestala fungovat cca 3 měsíce,po výměně kapaliny v jednom nejmenovaném obchodě.Přijde mi,že místo brzdovky tam dali mineral a vzápětí si to uvědomili,tak dali opět brzdovku ale těsnění se už zřejmě stihlo naleptat.„zlaté české ručičky“. Dejte vědět dík Ševa

0 0
    • Jura-VizovickeStrely  

Sevo, Sevo. Kdybys nebyl zdechly a popojel trosku dolu tak bys zjistil ze jsem to sem uz napsal:-) Aj Karel uz ti tam pridal svoju radu. Este ze jsem ti to rikal…:-))) Ale jinak musim uznat ze mas lepsi slohovou upravu nez ja.

0 0
    • TinkTink  

Hele…ted me neco napadlo…jak jsem psal uz v tom prispevku dole (mimo jine to nejde zrusit jak jsi psal…)

Mineral Ti ho nepolepta…to si myslim ze je ptakovina – mineral Ti tesneni nabobtna :)

Aleeee…kdyz dolijes brzdovou kapalinu zcela jinou, nez tam byla pred tim, tak smichanim by slo teoreticky (rikam teoreticky…nemam to overeny) vyplodit tekutinu, ktera Ti to rozlepta – nekde jsem zaslechl, ze se nemaj brzdovky michat – jako ruzne cisla…treba 3 s 5.1 apod…

No…napad to je…

Nicmene jsem porad nedostal odpoved na to, kde Ti to udelali :)

Na tvym miste bych zadny tesneni neshanel…nova hydra je proste jednoznacny reseni…vubec nevis co budes menit za mesic.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.