tak sem si koupil botky a pedaly: boty-Diadora Aspide SPD-Author A-comp CRN
tak sem si koupil botky a pedaly: boty-Diadora Aspide SPD-Author A-comp CRN
ta ked si si uz kupil tak nam povedz ty:D
bych řekl mooooc bajker a moooooc málo mozek
Smysl tohodle příspěvku mi někam unikl a schovává se pořádně mrcha šikovná :-)
ja sem si v patek koupil noviny.....
sem si v patek koupil novy retez sram s rychlospojkou … :)
ja taky! :-)
hlásím se do klubu
jsem clenem uz 2 mesice:)
Ja jsem ho mel 300km a v sobotu se v jednom sjezdiku najednou divam, retez je rozpojenej;o( tak se divam jak to a rychlospojka nikde ;o(((
chce to jeste jednu vozit v zaloze :)
sem si koupil hned 2.:-)
TO meesha, m.k., cabbage … ja za 500,– v kamenaku, kolik vy ? :). Testnul jsem ho hned na druhy den na zavodech a pohoda.
pod 400 v bikestore, zatim nejety.
Ja taky, ale uz je to 14 dni :)
sem si v pátek nekoupil nic.:-((
Ja sem si koupil cykloservis :)
Pisem si ta do Jarinlistu.
neni rychlejsi si spis psat lidi ktery do jarinlistu nepatri?
a ja si v sobotu koupil novy gripy a mooooc se mi libej a moc 95 taky nebyla spatna ;)
já si včera koupil rukavice a zejtra si jdu pro c10
pokud cekas, ze te tu nekdo za to bude chvalit… Mel ses zeptat nez jsi to koupil, te d je pozde se ptat.
Nic jsem si nekoupil. Nevadí?
Já si taky koupil nové tretry. Řekl jsem to manželce a bylo zle. Teď když si něco koupim, tak to řeknu jen Vám.
kup si u ?amana sandály za 100 Kč, nech si vystavitdoklad a a? ti tam napíše MTB tratry ( stějně česky neumí tak mu to bude jedno) a pak to doma předhoď manželce jak jsi to skvěle nakoupíl v novém šopu Čajnaspotr :-)
Já byl včera s kámošem venku.Ačkoli byla neděle vešír,taky sem dobře nakoupil… :))))))))
taky jsem byl včera nakupovat – G10 :)
Já tam smotal asi tři gesa…
cha,cha , cekal sem reakci na to,mimochodem sem tu rozproudil debatu o retezu Sram jinak je to good:) ale je to podobny jako: koupil sem si Suntour Axon bla bla bla. ale jelo se mi dobre, je to celkem vo necem jinym nez jezdit bez naslapu:)))
Vlastne jsem si taky koupil podsedlovou objímku.