Ptrebujem pomoc/Montaz prehadzovacky

7 nepřečtených
  • tbc

Som lama lamerska. Zhosil som prehadzovacku aby som ju vycistil a nezvladam ju nahodit spat. Na kostre totiz nemam na nu uchyt, zato mam taky ocelovy nadstavec na ktrom bola. Pripol som ju spat na nastavec ale nezvladam nahodit nastavec spat a bike. (A to som zvladol rozovrat a poskladat skoro celu prehadzku! Som lama!)

Nepoznate nejake howto kde je to vysvetlene?

Ten nastavec ma zjavne jednu cast ktora kopiruje otvor vidlice. na jednej strane je vybezok, ktory asi ma zapadnut do otvoru vidlice. Ked to tak ale spravim tak nezvladam uchytit istiaci sroub, ktory by (ak sa dobre pametam mal ist do jedneho z otvorov pre nosic blatik/ ae niesom si vobec isty)

Poradte!

0 0
    • Jura-VizovickeStrely  

Prvni nasroubuj zpatky ten nastavec na ram a az pak sroubuj prehazovacku na nastavec. Melo by to byt jednodussi

0 0
      • tbc  

probelm je ale vtom ze nviem ako nasroubovat ten nastavec. problem aje asi nasledovny

1. pametam si ze bol prichyteny k vidlici z vonkajsej strany vidlice.
        2. ma na svojej vnutornej strane vybezok, ktory vyzera ze by mal zapadnut do otvoru vidlice, ale ked to tak spraim, tak ho nemam ako prichytit k vidlici, montazny otvor na nom sa neprekriva so ziadnym montaznym otvorom na vidlici.
        3. ked som skusal moznost ze by ten vybezom nezapadol ale ze by sa prave nim oprieral nastavec o vidlicu tak to jednak bolo cele nakrivo a jednak motazna skrutka je prilis kratka.

nemate niekto nieco tak na fotke?

0 0
    • tbc  

ten nastavec vyzera velmi pordobne ako tento tu: http://images.andale.com/…no_extra.jpg

viete niekto ako to ma ist na bike?

0 0
      • JMT  

povol ten sroubek a navlikni to do toho uchytu zadniho kola, patrne se tim ten uchyt zkrati asi na polovinu sve puvodni delky ale to je normal…

0 0
        • tbc  

akoze cely ten sroub ma ist iez do uchytu? to ma nenapadlo :)

0 0
        • tbc  

ano, je to ono! zvitazil som ;-) dakujem pekne za pomoc :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.