Nebežíte někdo PIM 1/2 Maraton

11 nepřečtených
  • vtt

    Čau nebežíte to zítra někdo ze zde přítomnejch? Ja to letos nasadil v rámci zimní přípravy, a hlavně proto, že mně kamoši slíbili, že se pak půjdeme parádně ožrat. Apropo jaký máte kdyžtak cíl, ja pod 2H.

    0 0
    • Lucka  

      Tak o tom jsem letos taky dost uvazovala a cil jsem si davala taky pod dve, ale pak jsem si to rozmyslela, neb bych se z toho asi vzpamatovala dyl, nez by se mi libilo…

      0 0
      • vtt  

        HMM tak jsem to dal za 1:57, a vcera odpoledne jsem uz docela umel chodit, spis ale s berlema:)) Nemeli kreteni sul na obcerstvovackach a to ji slibovali ze jsem s tim nepocital, paradni krece posledni 3km. Takhle zakyseleny svaly jsem nigdy na kole nemel.

        0 0
        • MARIN  

          no ta sul na obcerstovacce by ti ale stejne uz nepomohla – leda ze by jsi se pak rychle bezel az do cile vyblit nebo po.rat :)

          0 0
        • Lucka  

          Tak to ses docela dobrej…a s tou soli…chce to nakej jontak, to da za vic nez stolni sul, ja osobne bych ji nepozrela ani na kole, natoz pri behu…a nejvic zakyseleny nohy jsem mela taky vzdy z behani, ale asi proto, ze na kole jezdim dost a beham jen obcas…

          0 0
          • vtt  

            no ja na tu sul jsem zvyklej, vim kolik si ji dat abych neblil. Iontaky jsem pil Isostar tam myslim meli a nepomohlo to. Mozna na ty posledni 3km by uz nepomohlo nic, to je pravda.

            0 0
            • Lucka  

              Tak bych to asi taky rekla, ze by uz nepomohla ani ta sul…ale takhle mas aspon nakou svoji vnitrni vymluvu…

              0 0
          • Otto  

            Hm, dobré rady nad zlato.Na prvního Drásala jsem si dal sul s medem ve vodě do záložní čutory, že až bude na prženském kopci nejhůř. To byste nevěřili, jak se dá taková láhev daleko zahodit… Od té doby jím na občerstvovačce chleba se škvarkama a vysočinou, piju erární ion?ák a v cíli mi ani není nazvracení :o)

            0 0
        • Paja  

          A co Spidla trhnuls ho?-)

          0 0
    • PietroUL  

      V sobotu jsem vyjel směrem na Zbraslav a na Strakonický všude policajti. Tak jsem myslel, že je na nábřeží nějakej sebevrah, nebo tak něco a on to byl úplnej závěr půlmaratonu. Tři chodci si vykračovali prostředkem silnice, za nima se šouralo policejní auto, sběrnej autobus a dodávka do který nakládali kužely. Pro ty policajty to musela bejt dobrá šichta, do cíle zbejvalo ještě 5 km :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.