• HLAVA

tak nevim jak bych to vysvětlil ale jednoduše se chci zepta:jak zatahujete ruzne věci jako jsou skoro všechny šrouby na kole myslim timto spiše vice nebo meně ano je to uplně deb… otazka ale fakt s tadytim mam proble nevim ale asi nemam cit třeba už sem strhnul zavit na přectavci nemate nějakou radu diky

0 0
    • rb  

Musiš to dotáhnout tak akorát :)

0 0
    • Pekáček  

Musíš to utahovat pevně ale s citem, takže jak vlastně? :o))) Představec se mi taky odporoučel, ale to bylo po x-tý výměně vidlice, loni jsem je pořád střídal.

0 0
    • ebikeshop  

citem a nebo pouzivej momentak, potrebne utahovaci sily najdes v podrobnych navodech vyrobce a nebo na specializovanych servrech o opravach kol.jednoduchy momemtovy klic nabizi treba Park tool…

0 0
      • hanz  

prošvih je že momenták stojí jak 10 dost schopnejch představců, takže koupit bych ho doporučil jen beznadějným trhačům zavitů.

0 0
        • Lada1  

muj dedecek utahoval srouby/matky u kol (na aute) nasazenim ca 1m paky (tyc z betonarske ocele prum. 2cm), po ktere poskakoval (vazil ca 90kg). Srouby v pohode vydrzeli u nekolikero aut, ktere mel. Jediny problem byl, ze v servise nebyli schopni vymenit kolo.

0 0
          • hanz  

mam kamaráda co klasickým malým inbusem strhl na kole snad vše co se dalo…stálo ho to moc peněz ale už se to trochu naučil a dlouho už nic neutrhl.

0 0
          • Cipan  

akorát že tam není 5-ka závit (většinou do duralu) jako na kole. Pokud si dobře pamatuju, tak nás ve škole učili že všechny závity do M8 jsou přetažené (jako že je utáhneš víc než je zdrávo – proto je lépe použít momen?ák pro ty co nemají cit) a od M8 nedotažené, takže bys měl použít nějakou násadu na klíč nebo velký momen?ák.

0 0
    • wraftler  

ja mam zas problem ze sa mi setko furt rozpadava lebo to slabo zatiahnem:)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.