• gummo

    Cus schanim bundu na bike a potreboval bych radu vohledne vyberu. Dost premejslim vo tydle http://www.net-sport.cz/?… chtel bych aby se daly odepnout rukavy a aby mela nejakou membranu proti vetru a hrana ceny sou tak 2000. jestli vite vo nejaky jiny alternative prosim poradte. Dik

    0 0
    • munro  

      Tu mam a moc s ni spokojeny nejsem. Ma pro me nejaky divny strih, je kratka a siroka, takze i kdyz mam na svoji vysku 185 cm velikost XXL, na kole mi z ni lezou zada a to nemam rad.Na beh nebo bezky to jde. Prodysnost toho wind locku taky nic moc, ale na druhou stranu to fakt neprofoukne (ale zpotis se jak krava). Nastesti jsem ji dostal, sam bych si ji asi nekoupil.

      0 0
    • Volf  

      Tuto bundu úplně neznám, ale koupil jsem si na letošní zimu bundu od ATEXU kde se psalo, že má volnější střih. Má záda s fleece a spodky rukávů taky. Ty rukávy jsem musel nakonec nechat přešít / vypárat flecce a dát tam ten jejich nefuk, kterej mě teda ochotně v jejich dílně nechali /. A druhej problém je, že ta bunda má stejně dlouhej předak jako zadek a tím pádem se na zádech vyhrnuje. Když to shrnu tak díky střihu je ta bunda lepší na běžky jak na kolo a pokud si budu za nějakou dobu kupovat novou tak jedině s delším zadním dílem.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.