• adco

V Cykloservise v clanku „Servis klik Shimano Hollowtech II“ Dlouhan doporucuje na mazanie vazelinu obohatenu medou proti „zakousnuti“. Po trampotach s pedalmi by som to celkom rad vyskusal, budem rozoberat aj stred, tak aj tam. Poznate to, co to je za vazelinu a kde sa da zohnat? Dakujem za rady.

0 0
    • sousedovicmalymirek  

Vyrábí jí například f. YARROW a koupil jsem jí normálně v bajkovým obchodě.

0 0
    • senožrout  

Jo, jenomže v bajkovým obchodě dáš nějaký 300Kč za 70 nebo 100g. V prodejně s mazivy za ní dáš taky 300 ale dostaneš 3/4 kilovou pixlu. Do menších se nerozvažuje. Už jsem se ptal. Takže ti co to dodávaj do cykloobchodů jí jenom rozpatlají do malých krabiček a řeknou si za to cenu 3/4 kilovky. Vazelína je to ta samá. Ono tu zas tolik výrobců tohodle není. Tomu se říká vysoká produktivita práce :-).....

0 0
      • sousedovicmalymirek  

Původně jsem sháněl obchod s mazivy, kde bych to koupil, ale nic. Máš nějakej tip? ď

0 0
        • senožrout  

U nás to mají v http://www.okoil.cz/

0 0
          • Gumicuk  

Muzes prosimte napsat oznaceni te vazeliny a od jakeho vyrobce to bylo? Paramo, Mogul nic takoveho nevyrabi. Volal jsem do nekolika prodejen a vetsinou nic takoveho neznali. V jedne mi byl porazen Total Specis CU je toho kilova pixla za 183Kc a prej se to ouziva na vejfuky u aut. Tepelnou odolnost to ma az do 1000 stupnu celsia. Nejak nevim jestli je to to prave orechove.

0 0
            • senožrout  

Zkus si tam zavolat. Kontakt je na těch stránkách. Já se tam teď nedostanu. Mám túze moc práce. Túze moc, tuze moc. Sorry.

0 0
              • Gumicuk  

V poho :-) ja jsem po usilovnem hledani a volani nasel COPPER GREASE 9143 od Texaco uz jsem si ji obednal- 500 gramu za cca 200 Kc

0 0
    • wraftler  

je to dobra vec… mam to casom odskusane a fakt to funguje

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse