• peeet

Já fakt nevim, mám v ruce sedlo RSL (karbon + titan. péra) vod Pellsu a ta kostra se mi proste zda plastová, takovej materiál jako sedlo u BMX, akorát přestříklej na vzhled karbonu…?!

0 0
    • JMT  

mam vod pellsu rx, nevim jestli je to plast nebo karbon, ale kazdopadne mi to prdlo…

0 0
      • zwwak  

RX je spíš na silnici. Moje zkušenost. Na bika Fizika.

0 0
        • Orbis  

RX je univerzal, mam ho rok na bajku a je v pohode:-)))

0 0
    • kesu  

nechci ti kazit radost ale je to fakt plast polepenej karbonovou nalepkou,pells se tim netaji ale jinak sem s tim sedlem spokojenej

0 0
      • biker007  

ono tam taky je „carbon fibre composite“.. cili kompozit s karbnonovyma vlaknama.. treba selle italia to ma na SLR-ku uplne stejny..

0 0
      • peeet  

Já ho mám jenom na zkoušku, zdá se mi stejně tvrdý jako prase…

0 0
        • McBlacky  

zkus si do prudkýho výjezdu sednout na špíčku tohohle sedla a poznáš že peklo existuje :))) já bych ho nemoh ani v krizi

0 0
    • homat  

Mám pocit, že se to tady už někdy hodně dávno probíralo. V podstatě jde o činské plastové sedlo Selle Success v karbonovém designu, potažené potahem Pells.

PS: mám RX a těch prvních dvěstě jarních kilometrů bylo opět dost velký utrpení :-)

0 0
    • Siddha  

mam na prodej skoro novy RSL, nemate nekdo zajem vyzkouset lehoucky sedlo?

0 0
      • pos3k  

RSL Ti?

0 0
        • Siddha  

no myslim ze VE, takova ta levnejsi verze, okolo 1200 stala. treba za 800?

0 0
          • pos3k  

hm ja bych rad vyzkousel kevlarovej potah, RSL Ve ma jen ventilation potah…ted tusim nove stoji kolem 1000 (bikezone 990,–)

0 0
    •  

Svitava je řeka řek!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.