Vybroušení vnitřní nerovnosti sedlové trubky?

7 nepřečtených
  • Lister

Jak na to. Mám v rámu nějakou nerovnost, které mi škrábe sedlovku, když ji chci zasunout dolů. U té co mám mi to nevadí, ale možná koupím karbonovou tak byc ji nechtěl poškodit. Vybrousit asi kulatým pilníkem tak aby nic nepadalo do středu, ale jak to pak dočisti. Prováděl už to někdo. Mám ocelový rám. Díky za rady.

0 0
    • náčelník  

Na to existují špecielní výstružníky. Kupovat ho kvůli tomu asi nemá cenu, takže se poohlédni po nějakém dobře vybaveném servisu.

0 0
      • Robo  

Přesně tak, výstružník. Jen dodám, že ho najdeš taky v každé lepší zámečncké dílně či nástrojářské firmě…

0 0
      • Lister  

Bez šance, ptal jsem se a řekli mi, že se dostanou tak max do 10 cm, ale u mě je to hlouběji, tak to asi budu muset zkusit nějak samodomo.

0 0
        • MARIN  

stera sedlovka nebo trubka/kulatina s mensim prumerem a smirgl to vyresi

0 0
        • náčelník  

A co použít delší vratidlo ? Výstružníky jsou zde: http://www.kovys.cz/index.php?…

0 0
        • Robo  

Tak to zkus někde jinde, s potřebným zařízením není hloubka překážkou. Jinak jsem se teď přetáhnul po šrotovišti a měli tam zrovna plné bedny nastavitelných výstružníků, ještě zabalených v papíře. Prodávají to na kila, 10 Kč/kg. Tak jsem si něco málo vybral, 6 ks za 50 Kč. :-))

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce